מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראוקוטןדנה21/09/2012
אני בת 24,
בערך מגיל 12 היו לי פצעונים על הפנים (באיזור המצח-אף-סנטר), כאלה שהיו באים ונעלמים, באים וחוזרים וכן הלאה...
יש לי עור פנים מעורב עם נטייה לשומני, הרבה נקודות שחורות.
קצת מציק לי שעדיין בגיל שלי יוצאים לי מדי פעם פצעים שמפריעים לי עכשיו מבחינה אסתטית. מעולם לא לקחתי כדורים ולא טיפלתי בזה בצורה כזו או אחרת (מלבד כל מיני מי פנים וכאלה)
חשבתי אולי להתחיל לקחת ראוקוטן כי הרבה אמרו לי שרק אחרי שלקחו את זה- הפסיק להם,
אך גם שמעתי שיש לזה כל מיני תופעות לוואי וכו',
בקיצור- מה אפשר לעשות עם הפצעים ואיך כדאי לדעת לגבי הראוקוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012במידה ואין הטבה לאחר שימוש בטיפוליים מקומיים שנתנו עיי רופא עור מומחה או באנטיביוטיקה סיסטמית ניתן להתחיל טיפול ברואקוטן יש לפנות לבדיקה ויעוץ רופא עור מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן-טיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי03/10/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, כ-80% מהאוכלוסיייה בין גילאי 14-38 יסבלו מאקנה בשלב כזה או אחר בחייהם. כשמטפלים באקנה בתכשירים מקומיים סיסטמטיים, אחת הבעיות העיקריות היא מידת ההצלחה הטיפולית. הפסקת הטיפול עלולה לגרום להחזרת האקנה. ואכן מחקרים קליניים מצביעים על העובדה שלמעלה מ-40% מחולי האקנה, פצעי הבגרות, בני נוער ומבוגרים שנטלו רואקוטן הופיעה התפרצות של הפצעים לאחר תום נטילת הכדור ומחקרים נוספים מעידים שהכדור אינו משפיע החל מגיל 23-24.
הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL באמצעות מקורות אור יעיל ואטרקטיבי לטיפול באקנה דלקתית ומהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות שלא נתנו מענה מספק לריפוי הנגעים.
התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.
מחקרים מראים כי בעזרת קרן אור באורך גל מסוים ניתן להפחית ב-80 אחוזים לעיתים גם יותר מנגעי האקנה פצעי הבגרות.
קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).
הרואקוטן מקטין ומצמצם את פעילות בלוטות החלב בעור, מסיר ומייבש את הקומודונים (השחורים) ופועל נגד הדלקת והזיהום הנגרמים כתוצאה מאקנה אך אינו מחסל את חיידקי האקנה P. ACNE כפי שפועל ונותן הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL לאקנה, פצעי הבגרות – הורס באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה…!
הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL הניתן ע"י מוגבר על ידי שילוב של תוספי תזונה העובדים על הסימפטום, בטיפול בנגעי עור דלקתיים ושיקום רקמת העור ומניעת צלקות, בשילוב עם תכשירים פרה-רפואיים המבוססים על חומרים פעילים ובטוחים לשחזור ולחידוש מראה עור הפנים והגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)