2 נקודות גדולות בקרקפת בן 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 נקודות גדולות בקרקפת בן 18
    מאור
    24/09/2012

שלום!

רציתי להתייעץ איתכם בעיניין מסויים.

יש לי בצידי הראש 2 נקודות חן ממש גדולות ובולטות (נקודה אחת בכל צד )
    ושאני מיסתפר רואים אותם מחדש כל פעם וזה פשוט לא אסטטי והם מאוד גדולות , אז קיבלתי תור להסיר את שתיהם בעוד כ חודש אבל יש לי מיספר חששות מהניתוח הזה.

1) שלא יצמח לי שם שיער ויהיה לי כמו איזור ללא שיער
    2)צלקת גדולה שבכל פעם שאני יסתפר זה יכאב לי מאוד באיזור

מה דעתכם על העיניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 2 נקודות גדולות בקרקפת בן 18 - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    25/09/2012

צלקת יכולה להשאר ואולם ניתן להסיר את הנק ללא תפרים ואז המראה האסטטי יכול להיות טוב בדכ אין כאב לאחר סיום הריפוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשתי נקודות חן בקרקפת 18

מאור
    25/09/2012

תודה על התגובה המהירה, ומה בנוגע לצמיחת שיער באיזורי ההסרה? יכול להיות שלא יצמח באיזור הזה שיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשתי נקודות חן בקרקפת 18 - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    26/09/2012

יתכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לנקודות חן בקרקפת 18

מאור
    26/09/2012

תודה על התגובות המאוד מהירות, לאחר התייעצות בבית החולים סורוקה אמרו לי שהם תופרים את האיזור בצורה אלכסונית שלא תיפגע בצמיחת השיער.

מה אתה אומר על זה? והאם מומלץ לבצע את ההסרה? אני ממש לא יודע מה לעשות כי מצב אחד הם גדולות מאוד ומצב שני יש את החשש מקרחות קטנות בצידי הראש

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו