הזעת יתר חמורה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר חמורה!
    חסוי
    24/09/2012

שלום, אני בן 17 ויש לי הזעת יתר ברמה שלא ניתנת לתיאור. הידיים והרגליים כל הזמן מזיעות והריח לא נעים וכל פעם שאני הולך החוצה או לבית ספר, כל הגב והבטן והבתי שחי ספוגים בזיעה! לפעמים המים פשוט נוטפים מהחולצה ונשארות אחריי עקבות של טיפות. אני משתמש בשני סוגי דאודורנט תמיד: קודם כל אנטיפרספירנט כדי שלא תהיה הזעה ואחרי זה דאודורנט ספריי כדי שלא יהיה ריח, אבל זה לא עוזר ויוצא שאני גומר בקבוק דאודורנט בערך בשבוע וזה המון כסף! כשאני רוצה לשים את האנטיפרספירנט על הגב כי שם אני הכי מזיע אני לא מצליח למרוח אותו על כל הגב כי שטח המריחה של הבקבוק ממש קטן. אז השאלה שלי היא האם יש אנטיפרספירנט שהוא כמו בקבוק של סבון נוזלי, ששמים על היד הרבה ואז מורחים על כל הגב שכבה עבה כי אני לא מסוגל יותר עם שני הדאודורנטים שיש לי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר חמורה!

הוספת תגובה

• הזעת יתר חמורה! - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    25/09/2012

מומלץ לגשת לבדיקת רופא ושקילת טיפול אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל לא קיבלתי תשובה

חסוי
    26/09/2012

לגבי הדאודורנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל לא קיבלתי תשובה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    26/09/2012

ניתן להשתמש בקרם ספיריאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו