אקזמה באיזור הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקזמה באיזור הברך
    אייל
    01/10/2012

שלום,
    לפני שנה וחודשים באמצע טיול בדרום אמריקה התחיל לי סוג של פריחה ליד הברך.
    חזרתי לארץ הלכתי פעם אחת לרופא משפחה ועוד פעמיים לרופא עור, קיבלתי כמה סוגי משחות שאחרונה בינהם הייתה טרידרם קרם. הרופא עור איבחן את זה בגלל שזה היה מחוספס בתוך אקזמה.
    משחה ראשונה של טבע לא הועילה, משחה שנייה שקצת יותר רצינית (לא זוכר את שמה) עזרה קצת אבל זה חזר. והמשפחה האחרונה גם עזרה קצת אבל אח"כ זה חוזר ברמות גירוד בלתי נסבלות.
    אז בטח שברופא עור הזה אני כבר לא בוטח. נימאס לי להתגרד
    שאלה שלי, מה לעשות? כדי ללכת למומחה? זה מתחיל פתאום לגרד לי בין הברך לרגל באמצע, הכוונה שזה מתחיל להתפשט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקזמה באיזור הברך

הוספת תגובה

• אקזמה באיזור הברך - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    01/10/2012

זכותך לקבל חות דעת מרופא עור נוסף בקופת-חולים. אולי הוא יצליח יותר באבחנה ובטיפול, ואם לא, אז אפשרי לעשות בדיקות נוספות כגון: משטח לפטריות, בדיקה של דוגמת עור שנקראת ביופסיה. הרופא יחליט לפי המקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה לך

אייל
    02/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו