צלקות אקנה טריות- איך לטפל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה טריות- איך לטפל?
    מיכל
    10/10/2012

בעקבות טיפול לא נכון באקנה, צלקות 'מוגבות' על עור הפנים (נראות כמו חצ'קון). הדבר גורם לעוגמת נפש גדולה. הבנתי שהטיפול בצלקות 'טריות' יעיל, לכן רוצה לטפל בהקדם ובדרך הטובה ביותר. אשמח לדעת איך ואיפה כדאי.
    אציין כי אני חברת קופ"ח כללית (מושלם) וכן כי סובלת גם מפיגמנטציה וקמטוטים/ קמטים- קמטי הבעה, בין היתר בין הגבות, עיניים וקמטים בולטים מן האף לזויות הפה- למקרה שיש טיפול כולל..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלקות אקנה טריות- איך לטפל? - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    11/10/2012

יש שיטות שונות לטיפול בצלקות מוגבהות כגון משחות, זריקות סטרואידים, ולייזר. מומלץ שתפני לרופא שעוסק בזה כדי שיבדוק וימצא מה מתאים לך לעשות. לבעיות האחרות שצינת פתרונות שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה, אבל

מיכל
    14/10/2012

איזה רופא בדיוק עוסק בזה והיכן? האם את עוסקת בכך? פשוט דחוף לי לטפל ואינני יודעת איך. כמו כן, יש צלקות אחרות, אדומות ושטוחות. אגב, במידה ואת מטפלת האם את עובדת עם קופ"ח כללית.?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה, אבל - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    29/10/2012

אני מטפלת גם בצלקות וגם בבעיות האחרות שצינת, אבל איני עובדת עם קופ"ח כללית. אתיכולה לקרוא על הטיפולים באתר שלי, או לבוא לבדיקה ללא תשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו