פצעים אצל ילד בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים אצל ילד בן שנתיים
    יוסי
    10/10/2012

שלום
    אצל בני בן השנתיים התחילו להופיע פצעים דמויי עקיצות באיזור הידיים והרגליים, שלא מערבים את איזור הצוואר, הגו או החזה או הבטן. כל פצע כזה עם נקודה במרכזו, מתנפח ומשאיר צלקת קטנה אחרי 3-5 ימים של פעילות. הילד סך הכל מרגיש בסדר ללא חום. הולך לגן, אבל הפצעים אפילו התחילו לפני שהתחיל ללכת לגן. במשפחה יש כלב אך לא ברור לי אם זה מזה.
    צירפתי תמונות. לא הצלחנו לאתר יתושים או חרקים אחרים במיטתו.
    אנחנו ממש אובדי עצות ממה זה יכול להיגרם. ?
    עלי לציין שךפני כשנה היה לו אטפיק דרמטיטיס על החזה ונמצא שהוא אלרגי לסויה, חלב, שומשום אבל הוא ניזון מדיאטה ללא המוצרים הנל כך שזה בסדר וגם הנגעים שונים לגמרי.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים אצל ילד בן שנתיים

הוספת תגובה

• לבת שלי יש אותו דבר

דן
    19/06/2014

מזה היה בסוף ומה הטיפול?
    לבת שלי יש אותו דבר עכשיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים אצל ילד בן שנתיים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/06/2014

בתמונה הנגעים נראים כעקיצה עם דלקת משנית סביבתית , דרך אגב לילדים אטופים אנחנו רואים את התגובות האלו , ממליצה לפנות לרופא עור או עור -ילדים להתייעצות פרטנית וטיפול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו