מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירויים בעור בעיקר לאחר מקלחתמור13/10/2012
שלום,
אני בת 15
בזמן האחרון (בעיקר בשבועיים וחצי האחרונים) שמתי לב לגירויים אדומים בצוואר לאחר המקלחת...
לעתים יש מין אדמומיות מקומית בצוואר גם במהלך היום שעוברת לאחר מספר דקות, אך בעיקר זה קורה אחרי המקלחת ובאזור הצוואר.
היום זה ממש התפשט על כל הצוואר, אך לאחר כמה דקות זה עבר- כמו תמיד.
האם אני אלרגית למשהו?
יש לציין שלעתים מופיעה גם אדמומיות נקודתית בפנים...
זה קרה באמצע המקלחת לפני ששמתי עלי סוג כל שהוא של סבון,
ולאחרונה התחלתי לענוד שרשרת זהב (אמיתי) אך הגירויים התחילו גם לפני זה, אז אני לא יודעת..
עזרה? מה לעשות? אילו בדיקות?
זה כל פעם נראה שקורה ממשהו אחר, זה קרה גם לפני שבועיים בחנות בגדים לאחר שהורדתי חולצות שמדדתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירויים בעור בעיקר לאחר מקלחת - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/10/2012הי,
קשה לדעת באיזו בעיה מדובר בלי לראות. ממליצה לפנות לרופא עור- על מנת לקבל טיפול. יתכן ומדובר בתגובה אלרגית כל שהיא שיכולה להיות לסבון, או לכל תכשיר אחר. בכל מקרה לא נשמע לי שמדובר במשהו מסוכן או מדבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)