מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזותרפיה לטיפול בצלוליטענבר16/10/2012
שלום ,
אני חושבת לעשות טיפול מזותרפיה לצלוליט בירכיים ובישבן אצל ד"ר רודניצקי
האם מישהו מכיר את הטיפול או אפילו עשה ויכול לתת לי חוות דעת האם אפקטיבי בכלל ?
כתוב באתר של הרופא את הדברים הבאים על הטיפול :
הטיפול שנעשה ע"י הרופא מפרק את תאי הצלוליט, גורם להמסת השומן מהתאים, ומביא את תאי הצלוליט החסומים בשומן ובפסולת למצב של תא נורמלי ובריא.
מאחר והתאים חוזרים לתפקוד נורמלי, עם זרימת דם תקינה הטיפול מביא לכך שהעור יהיה חלק ואסתטי, כמו כן, הטיפול מעניק לעור גמישות ומראה צעיר.
תוך כדי המסת השומן המקומי, נוצרת גם הצרת היקפים משמעותית באזורי הטיפול והגוף מתעצב.
תרגישי את ההבדל כבר מהטיפול הראשון
מהם היתרונות של השיטה ?
הטיפול היחידי שמפרק את תאי הצלוליט ומונע היווצרותם בעתיד !
פירוק סופי של תאי צלוליט - תאי הצלוליט אינם חוזרים לאחר הטיפול.
תוצאות מהירות – תוצאות ברורות לעין לאחר הטיפול הראשון.
הצרת היקפים ועיצוב הגוף.
הוצאת פסולת שמצטברת בתאי הצלוליט ויציאתה בדרך טבעית מהגוף.
שיפור בייצור הקולגן בעור באזורי הטיפול.
תודה רבה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזותרפיה
liat27/12/2012הי ענבר
האם עשית בסוף את המזותרפיה? אני מעוניינת גם באותם מקומות. ולא יודעת אצל מי והאם זה באמת עובד...
תודה על עצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזותרפיה לטיפול בצלוליט - תגובה
ד''ר להבית אקרמן28/12/2012לא מכירה ספציפית את השיטה שבה משתמש דר רודניצקי. בעיקרון נכון להיום אין טיפול מושלם שפותר את בעיית הצלוליט. ישנם טיפולים שיכולים לתת שיפור מסויים. לא לבנות על העלמה מוחלטת לדעתי זה לא קיים במיכשור שיש בשוק היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCellulaze
מירב21/08/2016היי עינת
רציתי לדעת האם הצלחת להשיג מידע בארץ לגבי הCellulaze
אנא צרי עימי קשר במייל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לענבר
שלי17/05/2014הי ענבר.
האם עשית את הטיפול הצלוליט אצל ד"ר רודניצקי? אשמח אם תוכלי לכתוב איך היה.. אני מעוניינת לעשות גם אבל מחפשת חוות דעת.
תודה רבה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)