עזרה בטיפול הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בטיפול הזעת יתר
    יוסי
    29/02/2008

שלום, אני בן 21 ואני חושב כי אני סובל במידה מסויימת מהזעת יתר כללית.
    הבעיה היא שכשחם יחסית, או כשאני עושה פעילות ספורטיבית, אני מזיע יחסית יותר מאחרים. הזיעה מופיעה בעיקר באיזור הגב (גב תחתון), איזור החזה והבטן, בית שחי, פנים ולפעמים גם ידיים, רגליים.
    יש לציין כי איני סובל מעודף משקל (הגובה שלי הוא כ1.83 והמשקל בסביבות ה67 ק"ג), וכי אני נמצא בכושר גופני טוב.

חשבתי על מספר סיבות שיכולות לגרום לזה, לא יודע עד כמה זה נכון..

1. סיבה ראשונה היא אולי בגלל שאני שעיר יחסית בגוף, יכול להיות שזה הגורם? ואם כן אני מניח שהפתרון היחידי הוא הסרת שיער?

2. סיבה שניה שחשבתי עליה היא אולי סוג העור, יכול להיות שהעור שלי יחסית עבה ואינו מאפשר לחום הגוף לצאת?

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, או להפנות אותי אל סוג הרופא המטפל בבעיה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בטיפול הזעת יתר

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר צחי שלקוביץ
    02/03/2008

יוסי שלום
    הבעיה בבסיסה הינה גנטית ולכן אין טעם לחפש גורמים חיצוניים. לצערנו כאשר התופעה היא כלל גופנית אין לנו פתרונות טובים לא ברמת טיפול מקומי ולא ברמה תרופתית.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ
    www.derma.md

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו