מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרקפת שמנוניתנורית19/10/2012
שלום, הקרקפת שלי לאחרונה מאד שמנונית,השיער נראה כאילו שפכתי עליו "גריז", זה מאד לא אסתטי ונותן הרגשה לא נקייה ומאד מטריד...
אני לא יודעת אם זה קשור אבל לפני כחודש היו לי קשקשים ורופא עור אמר לי לחפוף בשמפו "אגיספור" ולשים טיפות "בטקורטן". יכול להיות שזה מה שגרם לשומניות? הפסקתי עם שניהם לפני כמה ימים (הקשקשים חלפו) אבל השיער עדיין שומני! או שהם דווקא אמורים לפתור את הבעיה וכדאי להמשיך להשתמש?
עוד מידע שאולי רלוונטי-אני 4.5 חודשים אחרי לידה,אולי זה ממקור הורמונלי?
(בשנה שעברה היתה לי את אותה תופעה בדיוק באותה תקופה-בסתיו, קשקשים ואחרי הטיפול בקשקשים-שומניות יתר,אבל פעם קודמת זה חלף כשהפסקתי עם הטיפול בקשקשים,הפעם לא)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שמנונית - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/10/2012נורית שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר , התופעה שאת מתארת נקראת בשפה המקצועית סבוריאה. התופעה הינה כרונית וצפויה לחזור מידי פעם למרות טיפול.הטיפול שקיבלת בהחלט מתאים.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)