הזעת יתר בפנים-נואש לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר בפנים-נואש לעזרה
    חסוי
    24/10/2012

שלום וברכה אני בן 20.5 יש לי הזעת יתר בפנים שהייתה די חלשה לפני שנה ויותר אך בשנה האחרונה התגברה מאוד ומעיקה על חיי. יש לציין שאני סובל כבר קרוב ל-8 שנים מהזעת יתר בבית שחי בלי בעיות מהעבר בבית שחי של טראומה כלשהי. לא קשה לי בבית שחי כמו בפנים. מתחנן לעזרה איזה טיפול יכול לעזור לי בפנים..זה עינוי וסבל גדול מאוד בעיקר נפשי מאשר פיזי....רב תודות
    נ.ב אני קצת מלא וצריך כדי לקבל bmi תקין בסביבות 9 קילו ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר בפנים-נואש לעזרה

הוספת תגובה

• הזעת יתר בפנים-נואש לעזרה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    29/10/2012

למרות שהזעת יתר ברוב המקרים הינה מסיבה לא ידועה, באנשים בריאים, כדאי לפנות לרופא המשפחה ולאנדוקרינולוג (רופא תחום הורמונים) לשלול מחלה כלשהי. אם ימצאו מחלה יטפלו בה בהתאם. אם אתה בריא אפשר לטפל בבתי השחי ע'י דאודורנט אנהידרול פורטה או ע'י הזרקות של בוטוקס. בפנים אי אפשר לטפל עם בוטוקס- כי עלול להחליש הבעות אבל אפשר לנסות לפזר עם הידיים כמות זעירה של דאודורנט תוך התרחקות מהעיניים/פה/אף. במקרים קשים יש כדורים שרופא משפחה/עור יכולים לרשום לך. לא משנה איזה טיפול תבחר זה לא מחליף מעקב של רופא לפחות פעם במספר חודשים.
    לפעמים ההזעה קשורה לעליה במשקל, אם זה המקרה שלך כדאי שתשקול דיאטה כי זה פיתרון יעיל וחסכוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לטפל

יפעת
    30/10/2012

היי
    אני יודעת שזה לא נעים לחיות ככה אבל יש המון סוגים של טיפולים. כמו שהד"ר אמר לך, קיים טיפול בבוטוקס. לפי מה שאני יודעת, הטיפול לא מסוכן ולא מפריע לאורח החיים אך משפר מאוד את המצב כך שאין זיעה בכלל אחרי הטיפול. ממליצה לך לבדוק, אני יודעת שיש מרפאה שמתמחה בתחום שנקראת מרפאות או אר. בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שקוף שזו פירסומת למרפאות or

סיוון
    31/10/2012

ואני ממש לא ממליצה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו