פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    ורו
    27/10/2012

שלום, ניגשתי לרופא עור על מנת לקבל מרשם לחומצות אלפא ובטא הידרוקסיות על מנת לטפל בפיגמנטציה קטנה שיש לי במצח כתוצאה משהייה ממושכת בשמש ורופא העור סרב והחליט לתת לי מרשם לקליגמן המכיל בתוכו סטרואידים והידרוקינון חומרים אשר יכולים להזיק על פי מה שקראתי באתרים השונים (סטרואידים מדללים את העור ולטווח ארוך יכולים לגרום לנזקים גדולים יותר ויש הסבורים שהידרוקינון מסרטן) ... שאלתי היא מדוע הרופא סרב לתת לי את המרשם לחומצות האלפא הידרוקסיות ?? כששאלתי אותו הוא לא נתן לי תשובה ואמר לי לגשת לרופא אחר . וכשניגשתי לרופא אחר (שמכיר את אותו רופא) גם הוא סירב. מדוע?? (אני לא יודעת אם פרט זה חשוב אך אני משתמשת כבר מעל שנה ברטין A שלא סייע ויכול מאוד להיות שהחמיר את הפיגמנטציה שלי למרות שאני דואגת למרוח קרם הגנה) בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    29/10/2012

לא ידוע לי על תכשיר רפואי קיים(כלומר עם מרשם) המכיל את החומצות הללו. זה קיים בתכשירים קוסמטיים (ללא מרשם), וכן בתכשירי פילינג קוסמטיים ורפואיים. אני מניחה שאפשר לבקש שירקחו עבורך תכשיר שכזה..
    בכל מקרה, נוסחאת קליגמן אמורה לעזור לבעיה שציינת. הסטרואידים שבתכשיר הינם בריכוז נמוך מאוד ואמורים להפחית את הגירוי שייגרם בעור כתוצאה מהשימוש בתכשיר. שימוש נכון בתכשיר, לפי ההמלצות לא אמור לגרום לנזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו