בבקשה תענו לי על השאלה זה דחוף....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי על השאלה זה דחוף....
    חסוי
    27/10/2012

שלום וברכה אני בן 20.5 יש לי הזעת יתר בפנים שהייתה די חלשה לפני שנה ויותר אך בשנה האחרונה התגברה מאוד ומעיקה על חיי. יש לציין שאני סובל כבר קרוב ל-8 שנים מהזעת יתר בבית שחי בלי בעיות מהעבר בבית שחי של טראומה כלשהי. לא קשה לי בבית שחי כמו בפנים. מתחנן לעזרה איזה טיפול יכול לעזור לי בפנים..זה עינוי וסבל גדול מאוד בעיקר נפשי מאשר פיזי....רב תודות
    נ.ב אני קצת מלא וצריך כדי לקבל bmi תקין בסביבות 9 קילו ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי על השאלה זה דחוף.... - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    28/10/2012

משה שלום.
    קיים מגוון של טיפולים להזעת יתר ממוקדת, עליהם תוכל לקרוא באתר האינטרנט שלי : היעיל שבהם הינו הזרקה מקומית של בוטוקס.
    אשמח לייעץ לך בנידון במרפאתי
    בברכה
    דר' שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להתייאש

יפעת
    28/10/2012

היי לך
    קודם כל, אל תדאג אפשר לטפל בהכל!
    קודם כל, המלצה שלי היא שתתחיל לאכול בצורה מאוזנת.
    דבר שני, אם זה ממש מציק לך אתה יכול לבדוק טיפול בבוטוקס. חברים שלי עשו את זה ומאז הם יבשים לגמרי! יש מרפאות שעוסקות בזה, מרפאות או אר אני חושבת.
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו