מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם על העורג'ני30/10/2012
שלום רב,
מזה כמה חודשים הופיע לי על הישבן כתם בהתחלה הוא היה קטן (לא מגרד) אדום, לאט לאט הוא גדל ונהיה אדום וקשקשי. כאשר אני מורחת עליו קרם (בטקטורן) נגד אלריה הכתם לאט לאט נעלם אך חוזר ושוב ושוב. כשאר אני לא מורחת על הכתם שום דבר הוא נהיה אדום וקשקשי מבפנים והתחושה כשנוגעים באיזור לא נעימה. קבעתי תור לרופא עור אך זה עוד כמה שבועות זה התור הכי קרוב שהיה. בנוסף לזה התחילו להופיע עוד כתמים אדומים על העור, על הישבן על היד, על הגב התחתון ויכול להיות שגם על הפנים. אני אצרף תמונה. הכתמים לא מגרדים ולא מכאיבים. רופא משפחה ראה את הכתם ואמר שזה סביר להניח פטריה. אשמח לשמוע דעה נוספת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם על העור - תגובה
ד''ר להבית אקרמן30/10/2012התמונה לא בפוקוס אני לא מצליחה לאבחן במה מדובר. תנסי לצלם שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה אחת
ג'ני30/10/2012הכתמים הקטנים על העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 2
ג'ני30/10/2012הכתם הגדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 3
ג'ני30/10/2012הכתמים הקטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
רוית04/03/2016היי
לפני פחות מחודשיים הופיעה לי כתם על הרגל
ואני שמה לב שמתחילים להופיע עוד כמוהו ברגליים
מצב תמונה
אשמח לקבל חוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)