בעיה בעקבות הגילוח..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעקבות הגילוח..
    ערן
    01/11/2012

שלום רב,
    אני גבר בן 18 ואני מתגלח(בפנים) כבר במשך שלוש שנים(וכל השנים רק בסכין גילוח)... במשך כל השנים שאני מתגלח אני שמתי לב שאני אף פעם לא מצליח לגלח את השיער עד הסוף,זאת אומרת הוא מגולח, אבל עדיין יש מן זיפים ממש ממש קטנים שמירוב שהם קטנים הם נראים כבר חלק מהעור...לא משנה כמה זמן אני מקדיש לגילוח וכמה חזק אני מגלח - הפרצוף שלי אף פעם לא "חלק" לגמרי...עכשיו זהו מקרה שאני לא ממש רואה אצל אנשים אחרים, לא אצל חברים בבי"ס ולא אצלי במשפחה (לאבא שלי זה לא קורה - כשהוא מתגלח העור נראה חלק ויש לו אותו שיער בדיוק כמו שלי).. ונמאס לי מזה, אני מרגיש שזה מכער אותי.. אז מה שאני שואל זה האם יש לזה פיתרון? - אולי אני לא מתגלח כמו שצריך?! (דבר סביר ביותר כיוון שכמעט כל בוקר (אני מתגלח כבר כל בוקר!!) שאני מתגלח אני פוצע את עצמי - כל בוקר!)..עוד דבר שחשוב לי לציין זה שהשיער בפרצוף גודל לי ממש מהר - בבוקר אני מתגלח ועד הערב זה צומח ונראה כמו מן זיפים קצרים..

תודה רבה על הסבלנות וסליחה על האורך
    אופק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעקבות הגילוח..

הוספת תגובה

• תשובה

להבית אקרמן
    03/11/2012

אני לא מתמצאת מספיק בטכניקות לגילוח הפנים....אבל בכל זאת-
    יש אנשים שהשיער שלהם צומח מהר יותר ולכן הם נראים כבר לאחר מספר שעות כאילו הם צריכים להתגלח שוב. צריך לבדוק אם אתה אכן מתגלח כמו שצריך (פציעה של העור כבר מרמזת לכך שאולי אתה עושה משהו לא טוב). חוץ מזה אולי תנסה להתגלח עם מכונה או להחליף את סוג הסכין. אין לי רעיונות אחרים בלי לראות במה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו