צלקות אקנה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה ועוד
    לאיודע
    13/11/2012

אני כרגע בן 20 ועדיין סובל מאקנה.. אולי מאיזה גיל 14-13 כבר.. וזה כבר מוציא לי תחשק לחיות..
    ניסיתי את כל התרופות חוץ מרוקוטאן כי פחדתי אז מהתופעות לוואי, ועכשיו אני מבין שעשיתי את טעות חיי, כי אם הייתי לוקח את זה בסביבות גיל 15-16 היום רוב הסיכויים שזה היה מאחורי..

כרגע יש לי מעט פצעים על הפנים , אבל יש לי גם בגב בכתפיים בחזה אפילו 2 על היד ובבטן איזה 1 פשוט בכל מקום אפשרי לאקנה..
    בעקרון אני משתמש כבר מלא זמן (3-4 שנים אולי ) בBENZAMYCIN רק לפנים על הפצעים שבאים כי אני יאבד את השפיות מלטפל בכל פצע שיש לי בגוף.
    אני מקפיד גם לשטוף פעם או פעמיים את הפנים עם סבון טוב..
    עכשיו רק לאחרונה (שבועיים) התחלתי להשתמש באיזה קרם לחות נטול שומן שאני לא חושב שהוא עושה פצעים : זה PUREZONE LOREAL HYDRA PURE ANTI-REGREASING MOISTURISER ..
    יעזור לי לדעת האם הוא באמת טוב ולא עושה פצעים וכדאי לי להשתמש בו?

הבעיה הכי גדולה שלי היא לא הפצעים אלא הצלקות שנשארו לי מכל המאות פצעים שהיו לי עד היום בפנים.. רובן כמו חורים קטנים כאלה אבל חלק חורים לא קטנים ואת כולן רואים בבירור... בעיקר ישלי באיזור הלחיים.

אני מתלבט עכשיו האם לקחת רוקוטאן? כי למרות שעל הפנים כרגע יש לי מעט פצעים יש גם את שאר הגוף שאין לי איך לטפל וגם הפצעים רק ימשיכו לבו לאט ועם הזמן סביר שיהיו עוד צלקות ויכול להיות שזה יפסיק לגמרי רק בעוד איזה 5 שנים או יותר אז אני לא יודע מה לעשות.. והייתי מאוד רוצה לדעת האם הרוקוטאן יכול לטפל בצלקות גם?? פשוט שומע איך אנשים עם מלא פצעים יצאו עם פנים חלקות וזה נשמע לי לא הגיוני כי מה עם הצלקות.. זה עוזר נגדם? כדאי לי להתחיל לקחת? (כמובן שאני יתייעץ גם עם רופא עור שאני ילך אליו לפני אבל אני רוצה לדעת מה ההמצלה מכאן)

ושוב לגבי הצלקות, ראיתי שיש כל מיני דרכים לטפל בהם אבל הבעיה זה שהם לא מומלצות למי שיש אקנה פעיל אז מה אני אמור לעשות? לחכות ולהמשיך לסבול שיהיו עוד ורק אולי בעוד כמה שנים לטפל בזה??
    ראיתי שיש גם משהו חדיש יחסית של הסרת צלקות עם גלי רדיו שזה כאילו שדרוג של הלייזר ואני מעוניין לדעת קודם כל כמה זה בערך עולה ואיפה עושים את זה בארץ??
    ועד כמה זה באמת עוזר? האם זה השיטה הכי טובה בשביל להפתר מהצלקות?

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה ועוד

הוספת תגובה

• צלקות אקנה ועוד - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    13/11/2012

הי,
    הגיע הזמן להתחיל לקחת רואקוטן, ויפה שעה אחת קודם.
    בערך חצי שנה מתום הטיפול ניתן להתחיל טיפול לצלקות או עי גלי רדיו (לדעתי יעיל מאד) או עי לייזר.
    על מנת לתת יעעוץ פרטני יותר יש לראות את המצב ולפי זה להחליט מה עדיף במקרה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך לדעת גם לגבי זה

לאיודע
    14/11/2012

תודה על המענה, אבל אפשר תשובה לגבי הקרם לחות שכתבתי ?
    וכמה בערך עולה הטיפול הסרת צלקות עם הגלי רדיו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו