פטריה שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה שלא עוברת
    טליה
    17/11/2012

כבר חודשיים וחצי אני סובלת מפטריה על הזרוע. התחילה כטבעת אדומה, בפנים עור בהיר עם קשקשת. הייתי אצל הרופאה 3 פעמים! במהלך התקופה כנראה נדבקתי גם באזור המפשעה ובאזור המותן. המשחה השלישית- טרידרם עזרה, אבל במותן ובמפשעה נותר כתם (אין לי בעיה עם כתם הפחד הוא שזה עדיין מדבק) ובזרוע נשאר גם כן כתם אבל אחרי יומיים שוב נהיה אדום וכאילו עור יבש- לא נראה כמו הקקשת שהיתה בהתחלה אלא יותר כעור שהתייבש. הרופאה משיחה טלפונית אמרה שכנראה כבר לא מדבק. השאלה אם באמת זה לא מדבק?? יש לי ילדים בבית וממש לא בא לי להדביק/ להידבק בעוד אזורים. אני כבר עצבנית ומיואשת מהפטריה הזו שממש לא ברור לי למה נטפלה אלי (לא בעלת חיות בבית, הגיינית ביותר). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה שלא עוברת

הוספת תגובה

• פטריה שלא עוברת - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    18/11/2012

לא נשמע לי שזה עדיין מדבק. בכל מקרה טרידרם זה לא טיפול מספק- יש למרוח לאחר השימוש בטרידרם תכשיר נקי נגד פטריה כמו אגיספור, ציקלודרם, מנטקס וכד- אחרת הפטריה עלולה לחזור שוב ושוב.
    ממליצה לפנות (שוב..) לרופאת העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו