מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת בוטוקס לטיפול באקמזהבעילום שם21/11/2012
שלום רב,
אני סובל מאקזמה דיסהידרוטית שמוחמרת בגלל הזעת יתר וקראתי על הזרקת בוטוקס בכפות הידיים כאפשרות לטיפול בבעיה -
האם ידוע לכם על כך ואם כן - איפה אפשר לעשות את זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון..
אלי22/11/2012שמע אחי זו אחת הבעיות המביכות.. יש לי משהו דומה וכבר לא ידעתי מה לעשות..
בגדול כן, סיפרו גם לי על טיפולי בוטוקס ונשמע שזה כנראה המפלט האחרון שלי כי ניסיתי את כל הקרמים והדברים שבד"כ ממליצים עליהם..
אני בינתיים קבעתי עם ד"ר בשם קטיה דיין שקיבלתי המלצה עליה מחבר שעבר אותו דבר..
התור שלי שבוע הבא, אז אני עוד לא יודע אבל נחיה ונראה. מציע לך גם ללכת לקבל הצעה.. אפילו רק לשמוע.. לא עולה כסף עדיין :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס מהפירסומת של מרפאת קטיה דיין
סיוון22/11/2012קטיה דיין וצחי וידר ! נמאס מהפירסום הבולט והבוטה שאתם עושים לעצמכם ! לאן עוד אפשר לרדת כשאין לכם עבודה !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת בוטוקס לטיפול באקמזה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן23/11/2012בהזעת יתר אכן ניתן לטפל עי הזרקת הוטוקס- והטיפול יעיל למשך כחצי שנה. אין לטיפול תופעות לוואי והוא בטוח גם כטיפול חוזר.
אפשר לעשות את זה אצת רוב הרופאים שמתעסקים באסתטיקה (רופאי עור או פלסטיקאים).
חשוב לי לציין כי לאקזמה דיסהידרוטית יש הרבה טיפולים וכי מדובר בבעיה כרונית. לא בטוח שהפריחה ביד תיעלם לאחר הטיפול בבוטוקס. הייתי ממליצה קודם להתייעץ עם רופא עור לגבי אפשרויות טיפול לאקזמה-יש היום טיפול בכדור חדש (על בסיס של ויטמין A) שאמור להיות יעיל מאד לטיפול באקזמה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)