פצעי אקנה לא מפסיקים לצאת !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי אקנה לא מפסיקים לצאת !
    אלירן
    29/11/2012

שלום רב

קודם כל אני בן 34 והפצעים התחילו אצלי בגיל קצת מאוחר יחסית אני חושב,
    אבל זה גם לא מפסיק!,אני סובל מזה כבר 3 וחצי שנים,היום לי פנים נורא יפות וחלקות,ולא חשבתי שאגיע לבעיה כזאת. אני ממש מיואש מזה ! וזה נורא מפריע לי.
    ואין לי מושג מה הסיבה לכך,הייתי אצל מספר לא קטן של רופאי עור והם נתנו לי משחות,כדורי אנטיביוטיקה למשך חצי שנה שעשתה קצת שינוי אבל הפנים היו יבשות נורא,והפצעים קצת חלפו,אבל אחריי שהפסקתי כמה חודשים לאחר מכן חזר הכל כפצצה שהייתה תקועה מתחת לעור,קבלתי גם חומרים מייבשים,ואפילו הייתי אצל קוסמטיקאיות,השתמשתי עם מלא חומרים ושום דבר לא עוזר לי,אני לא יודע מה לעשות,זה פשוט מעצבן אותי וזה ממש לא נוח לי עם זה.
    אני בעקבות זה הפסקתי גם לאכול מלא מאכלים,ואני לא אוכל מטוגן,ואוכל רק בריא!,הבנתי מה מחמיר וקראתי הרבה מאמרים שנותנים הסבר איך להתגבר על הבעיה שמחמירה לי את התופעה הזאת,לפי מה שנראה לי זה לא מאוכל! ,כי אני בקושי אוכל,וגם השמש אני לא יוצא לבחוץ הרבה,רק בלילה כדי שהשמש לא תגרום לי לכתמים ולהזעה שיכולה להחמיר,אני לא יודע מה לעשות בבקשה תציעו לי אלטרנטיבה שתעזור לי,אני לא רוצה רואקוטן בגלל שאני בחור לחוץ תמיד ויש לי המון עצבים כל הזמן,אשמח לתגובה שתסייע לי ותפתור את הבעה המטרידה הזאת.

ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה רבה סמדר

אלירן
    02/12/2012

לקחתי את הפרטים ואני אצור קשר בהזדמנות הקרובה
    שיהיה שבוע טוב ומבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו