רואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן
    שחר
    04/12/2012

שלום הבת שלי הולכת ליטול את הכדורים "רואקוטן" אז ברצוני לשאול מס' שאלות ואשמח אם תענו לי עליהם:
    1.האם זה בסדר לתת לילדה בת 15 רואקוטן לאחר ששום טיפול לא עזר לה?
    2.איזה תופעות לוואי יכולות להיות לה בערך מכול התופעות שיש?
    3.האם היא יכולה לעשות דיאטה עפ"י התפריט שלה בזמן שהיא נוטלת את הכדורים?
    4.האם יש מין תפריט אוכל מיוחד לכאלו שנוטלים את הכדורים(כולל שתייה)?
    5.האם היא יכולה לשים מייקאפ כאיפור בזמן שהיא נוטלת את הכדורים או לא מומלץ?
    6.שאלה שממש חשובה לי:האם אתם חושבים שזה באמת יכול לעזור ועד כמה זמן היא יכולה לראות תוצאות?
    מאוד מאוד אשמח אם תענו לי !! זה נורא חשוב לי בתודה שחר...(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן

הוספת תגובה

• רואקוטן - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    06/12/2012

מבחינת הגיל אין בעיה ליטול את הרואקוטן בגיל 15. צריך לברר שהתרופה מתאימה לה מבחינת מצב האקנה, מצב רגשי ומחלות נוספות- אבל אני בטוחה שאת זה בירור רופא העור טרם שנתן את המרשם.
    תופעות לוואי הן יובש בעיקר בעיניים ושפתיים. כל שאר תופעות הלוואי נדירות הרבה יותר.
    מותר לאכול ולשתות הכל כרגיל (ללא אלכוהול!!), דיאטה רגילה ומאוזנת לא תשפיע על הטיפול. יש להיזהר מחשיפה לשמש.
    ניתן להשתמש במייקאפ. צריך לא לבצע פעילות גופנית מאומצת במהלך נטילת הכדורים ולשים לב לכאבי שרירים או כאבי ראש אם מופיעים במהלך נטילת הכדור.
    השיפור לרוב נצפה תוך חודש.
    זה הטיפול היעיל ביותר לאקנה עד היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שחר
    06/12/2012

תודה רבה להבית על תשובותייך.
    הבעיה זה החשיפה לשמש.
    כי את יודעת היא לא תישאר בבית לנצח היא גם תצא לכול מיני מקומות וגם יש לה בית ספר.
    אז איך מטפלים בבעיה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה 2

שחר
    06/12/2012

ושוב שחכתי להוסיף משהו.
    וגם יש לה שיעורי ספורט בבית הספר,שלפי מה שאני מבינה ממנה הם כן דורשים מאמץ גדול.
    אז מה היא לא תשתתף בהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שחר
    06/12/2012

ועוד הפעם שחכתי להוסיף משהו.
    כמו כן היא מרכיבה משקפיים כי יש לה בעיות ראייה.
    יהיה לזה נזק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

להבית אקרמן
    07/12/2012

ניתן להרכיב משקפיים תוך כדח נטילת רואקוטן, זה לא מזיק. משיערי ספורט יהיה לה פטור לחצי שנה, שמש מותר אך מאד בהזיהות- כלומר לא לצאת לשעות ארוכות לשמש- אבל תפקוד רגיל בחוץ מותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו