IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IPL
    קרן
    30/12/2012

שלום כבר שנתיים יש לי פטריה בשני בהונות בכפות רגליים ,
    טיפלתי בהם על ידי המלצות מרופא העור שלי קיבלתי לק שכל שבוע שמתי ונקיתי
    זה לא פתר את הבעיה אך הציפורן לא היתה במצב גרוע אסטטי לגמרי כל פעם שהפסקתי להשתמש בלק ראתי שחוזרת לי הפטרייה .

החלטתי לנסות לטפל על ידי הטיפולים ליזר IPL פניתי לקוסמטיקאית שמבצעת זו היא אמרה לי שאין תופעות ואני מתפטרת מזה לתמיד.
    וכל שבוע אני צריכה לבוא סה"כ עשרה מפגשים,
    התחלתי טיפול ראשון והיה בסדר וגם שני ובשלישי גם אך במהלך השבוע התחלתי להרגיש כאב בציפורניים והצבע בציפורניים נהפך לאדום כחול (שטפי דם) והכאב החמיר במצב שלא יכולתי לישון בלילה , זה נראה כאילו קיבלתי מכה חזקה פניתי לקוסמטיקאית והיא אמרה שהיא לא מכירה מקרה כזה ,פניתי לרופת משפחה והיא אמרה שאין מה לעשות ולפנות לרופא עור
    כרגע אני בהמתנה לרופא עור חסר אונים , הציפורניים שלי נראים ממש מפחיד
    אשמח את תגובתכם והאם שמעתם על השיטה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IPL

הוספת תגובה

• IPL - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    30/12/2012

הטיפול מבוסס על יצירה של חם גבוהה מתחת לציפורן בדכ אורך הגל שמשתמשים בו גורם לחימום של מיטת הציפורן וספקטרום האור הינו בעל אפיניות גבוהה להמוגלובין הפגמנט האדום ותתכן הופעה של כתמים אדומים מתחת לצפורן מומלץ להפסיק את הטיפול והפגמנט יחלוף בכל מקרה מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרן
    30/12/2012

תודה על תגובתך
    והכאבים שהרגשתי ? נורמלי?עברו כמה ימים והכאב חלש יותר...
    ומה הדין של הפטריה ? זה סה"כ טיפול שלישי
    מה עלי לעשות להמשיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    30/12/2012

קשה מאד לחוות דעה ללא בדיקה יתכן והכאב נובע מהחם הגבוהה שנוצר מתחת לציפורן לגבי הפטריה בשלב זה מומלץ לעקוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו