רגישות לצבע שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לצבע שיער
    תמי
    30/12/2012

שלום
    התחלתי לצבוע את שיערי לפני כ 3 שנים ולפני כחודשיים פיתחתי רגישות לחומר פארא-פנילנדיאמין שנמצא בצבעי השיער (כך אמר רופא העור אליו פניתי). הרופא אסר עלי לחזור ולהשתמש בצבעי שיער והציע שאם ברצוני לצבוע את שיערי אז אוכל לצבוע אותו בחינה שחורה או אדומה.
    בדקתי את המרכיבים של החינה השחורה וגם בה יש פארא-פנילנדיאמין, כיצד ייתכן שהוא המליץ לי עליה?
    האם יש איזשהו צבע שיער בו אוכל להשתמש מבלי לחשוש מהתוצאות?

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לצבע שיער

הוספת תגובה

• רגישות לצבע שיער - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    02/01/2013

אם הרופא צודק ויש לך אלרגיה ותמשיכי להשתמש בחומרים לא מתאימים המצב עלול להחמיר. ברגע שהתפתחה רגישות לצבעי שיער אסור לך לצבוע את השיער פרט לתכשירים מיוחדים עם אישור רפואי- יש רק חברה אחת או שתיים שמתאימות לך. כדאי לך לפנות לתבחיני רגישות ואלרגיה במרפאת דלקת עור ממגע בבית חולים כגון איכילוב, או תל-השומר וכו'. שם יאבחנו אותך ויתנו לך רשימה של חומרים שמותר או אסור לך להשתמש בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים

שרה
    03/01/2013

שלום לכם ברצוני לישאול אני בת 58 צובעת את שיערי כל חודש בערך אף פעם לא היו לי קשקשים לאחרונה כבר שנה ישנן קשקשים רציתי לחפוף את השיער עם השמפו שמיוחד לקשקשים אבל כשקראתי את המרכיבים ראיתי שרשוםן גם צבע מאכל טטרזין מה אתם ממליצים אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה

שרה
    03/01/2013

מחכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים

שרה
    03/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    07/01/2013

אני מציעה בשלב ראשון להשתמש בשמפו כמו HEAD AND SHULDERS ובמקביל לקבוע תור לרופא עור. יתכן ויש צורך בשימוש בתכשיר רפואי לטיפול במצב.
    לא נראה לי שטטרזין בריכוז בעייתי נמצא בשמפו שכזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו