מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מרובים עם מוגלתיות ואדמומיותלנה06/01/2013
היי,
אני סובלת מזה מספר חודשים מתופעה של אדמומיות אקוטית בצידי הסנטר המלווה בהמוני פצעים וראשים לבנים.
התופעה לעיתים מתפרצת ולאחר שבוע אולי מעט נרגעת ונשארת רק אדמומיות.
האם זהו סתם אקנה? זה נראה מאוד דלקתי/פריחתי/מזוהם, קשה לי למצוא את המילה שיכולה להביע את רמת הגועל שלי מזה.
כבר ניסיתי למרוח על זה דקטקורט/פוסיקורט שהביאו לרגיעה מסוימת אך מאוד זמנית והפצעים והאדמומיות מתפרצים מחדש בכל פעם.
אשמח לייעוץ, המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מרובים עם מוגלתיות ואדמומיות - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013יש כאן מרכיז של זיהום גם שטחי וגם זיהום הפתחי השיערות. ממליצה לפנות בהקדם לרופא עור. לדעתי טיפול באנטיביוטיקה יוביל לשיפור בשלב ראשון. משחות שמכילות סטרואידים כמו דקטקורט ופוסיקורט יכולות לגרום להחמרה במצב בשימוש מתמשך!
לאחר חלוף הדלקת האקוטית יש להוסיף תכשיר מקומי בהתאם למצב שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר היתי אצל רופא עור בענין הזה
לנה07/01/2013הרופא טען שזו אקנה ורצה לרשום לי נאו-מדרול (משחה שכבר יש לי בבית) לצורך טיפול בפצעים, כשאמרתי לו שזה לא עזר הוא רשם לי את הפוסיקורט.
העניין נראה לי מאוד תמוה מה גם שהתופעה לא עוברת, לכן רציתי לקבל חוות דעת נוספת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר היתי אצל רופא עור בענין הזה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/01/2013אני הייתי נותנת אנטיביוטיקה כמו רוליד או מינוצין. התרופות שציינת הן לא משחות לאקנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי להבית - ביקרתי אצל רופא עור נוסף
לנה13/01/2013גם הוא אבחן זאת כאקנה הורמונלי ורצה לתת לי נאו מדרול, לאחר שהבעתי התנגדות הוא רשם לי זינדקלין. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי להבית - ביקרתי אצל רופא עור נוסף - תגובה
ד''ר להבית אקרמן14/01/2013זינדקלין זה נחמד. אני מניחה שהיתה לו סיבה שהוא בחר את התכשיר הזה דווקא.
בדכ באקנה הורמונלי יש צורך בטיפול בכדורים שיסדירו את הבעייה ההורמונלית כמו גלולות למניעת הריון או כדורים אחרים-תלוי במקור הבעיה.
ממליצה לפנות גם לגניקולוג או אנדוקרינולוג ובינתיים לנסות את הזינדקלין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)