פנים אחרי דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים אחרי דיאטה
    אורנה/
    16/01/2013

שלום,
    אני בת 54 שעושה כמעט כל יום פעילות גופנית והחלטתי לעשות דיאטה ואני רוצה לרדת כ-14 ק"ג, שאלתי היא אם ארד במשקל האם הפנים שלי יהיו נפולות? ואיך אפשר למנוע זאת ללא ניתוח? אני עושה קצת תרגילי פנים וכרגע הפנים נראות בסדר לא נפולות אולי טיפה התחלה שלא נראית כל כך שקעים בלחיים, אז מה יהיה אחרי הדיאטה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים אחרי דיאטה

הוספת תגובה

• פנים אחרי דיאטה - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    18/01/2013

לצערי אין דרך יעילה לווסת את הירידה במשקל כך שהמשקל יירד רק מהמקומות הרצויים...
    אם תרדי המשקל יתכן ותהיה נפילה מסויימת של עור הפנים.נפילה כזו לרוב ניתן לסדר בקלות עי הזרקה של חומרי מילוי.
    אין תרגילים או תכשיר מסויים שימנע זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים אחרי דיאטה - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    18/01/2013

לצערי אין דרך יעילה לווסת את הירידה במשקל כך שהמשקל יירד רק מהמקומות הרצויים...
    אם תרדי המשקל יתכן ותהיה נפילה מסויימת של עור הפנים.נפילה כזו לרוב ניתן לסדר בקלות עי הזרקה של חומרי מילוי.
    אין תרגילים או תכשיר מסויים שימנע זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו