אקנה מסוג אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה מסוג אחר
    בר
    20/01/2013

היי דוקטור
    כבר שנים שאני נאבקת באקנה בכל הדרכים האפשריות, ניסיתי כל משחה וכל טיפול אפשרי, ארבעה סבבים של מינוציקלין ושלושה של ראקוטן (כן כן, שלמים) לא עזרו והאקנה תמיד חזרה.
    בחודשיים האחרונים החלפתי את הגלולות שלי לגלולות מסוג דיאנה במטרה לשפר את מצב העור, התחלתי מינוציקלין מחדש (פעם ביום) ואקנה מיצין פעמיים ביום.
    האקנה שלי התאפיינה בעיקר בפפולות ופוסטולות ואפשר להגיד שהטיפול הנ"ל שיפר את המצב מבחינת סוג זה של פצעים, הבעיה היא שכעת הופיעה אצלי אקנה שלא הייתה אצלי לפני כן- הרבה מאוד ראשים לבנים
    (Whitehead) דווקא, כלומר כאלה שמתחת לפני העור. מדובר בפצעונים קטנים שמתבטאים כבליטות קטנות מעל העור אך הדלקת לא נראית לעין.
    בנוסף, מופיעים לי פצעונים בקו השיער העליון בתדירות הרבה יותר גבוהה, יש לציין שלא החלפתי את מוצרי השיער בהם אני משתמשת ואני מקפידה מאוד שמוצרים שומניים לא יבואו במגע עם הקרקרפת או עם קו השיער.
    השאלה שלי היא מדוע דווקא עכשיו הופיעה לי אקנה מסוג זה (לא זכור לי מצב כזה בעבר), איך ניתן לטפל בה ומדוע היא לא מגיבה לטיפול שהזכרתי?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה מסוג אחר

הוספת תגובה

• אקנה מסוג אחר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    20/01/2013

יש מצבים שאקנה הופך למצב כרוני עם התלקחות מדי פעם, הסיבות שונות , החל מנטייה גנטית ,מתח,עור שומני לעתים גם מזונות וקוסמטיקה כמו גם גורמים לא ידועים , ממליצה לנסות קרם על בסיס של רטין לתקופה של 4 חודשים ביחד עם משחת קלירקס { בנזואיל פרוקסיד 5% } .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה מסוג אחר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/01/2013

בר לאקנה אין גיל ,היא דלקת של העור בדרגות חומרה שונות וריבוי סיבות ,לכן יש דרכי טיפול רבות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו