מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להסרת בליטה מהקרקפתמוש26/01/2013
יש לי שנים בליטה/גבשושית מאחורי הראש לא רחוק ממורדות הצוואר וכל פעם שאני מסתפר רואים אותה בברור וזה מאד מכוער.כשאני לא אז השיער מכסה טיפה. זה לא משהו מסוכן כמו שהבנתי.
רציתי לברר אם יש השפעה חיובית על הסרת הגבשושית מפני השמש ואם בכלל יכול להיווצר אי פעם גידול ממנה ואהם עדיף להסירה בכדי למנוע פגיעה עתידית מהשמש או שאין קשר?
כמו כן האם הסרתה יכולה להיות קשורה לבעיות גוף אחרות אולי? אולי גם נפש?
לאחרונה ביקרתי אצל רופא עור שמתמחה ברפואת לייזר -ד"ר משה לפידות בהרצליה פיתוח והוא לוקח על הסרה 960 ש"ח, חיכיתי חצי שעה בחר טיפולים אבל אף אחד לא הגיע,התחרטתי ועזבתי את המקום כי לא הייתי בטוח אולי מחשש שאחת האחיות תטפל בי ולא הד"ר כמו כן חששתי שמשו לא טוב יקרה.
שאלתי השניה האם יש מישהו נוסף שמתמחה בהסרת בליטות או לפידות היתה בחירה טובה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
להבית אקרמן27/01/2013כפי שעניתי קודם, לא ניתן לדעת מה מהות הבעיה בלי לראות את הנגעים עצמם. לגבי הרופא המטפל- אחד הייתרונות של טיפול פרטי זה שיש לך את החופש המלא לבחור רופא שיתן לך טיפול טוב ואת תחושת הביטחון שאתה צריך. דר לפידות רופא טוב בתחום העור והלייזר, כך שמבחינה מקצועית לא נראה לי שיש לך מה לדאוג. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)