צלקות מאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מאקנה
    רועי
    30/01/2013

אין לי בעיה חמורה של אקנה, אבל כבר במשך כמה שנים מדיי פעם יוצאים לי פצעים גדולים שמשאירים צלקות ושקעים אדומים.

אני מטפל בעזרת משחות, וקרמים, אבל לא לוקח כדורים וגם לא רוצה בגלל התופעות לוואי. אפשר לומר שהפצעים לא מפריעים לי כי אין הרבה, אבל מה שמפריע לי הוא הצלקות שנשארים. (העור שלי ממש נוטה להצטלק)

הצלקות הם כמו חורים קטנים כאלה, "שקעים" קטנים, בצבע אדום.
    אני הבנתי שיש טיפולים לצלקות האלה אבל רציתי לשאול אם הזמן משחק כאן תפקיד כלומר אם הצלקות הופכות להיות פחות בולטות עם הזמן? או לפחות הצבע האדום שלהם חולף ונשאר רק שקע קטנטן?

אני מאמין שבאיזה שלב בחיים אני אטפל בצלקות האלו אבל רציתי לדעת, אם גם הזמן יעשה את שלו והצלקות האלה עלולות להיעלם או להיות פחות בולטות ואדומות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מאקנה

הוספת תגובה

• צלקות מאקנה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    10/02/2013

ראשית צריך לטפל באקנה גם אם לא חמור, כי נוספות עוד ועוד צלקות. אחרי הטיפול באקנה הצלקות יהיו פחות מגורות וכנראה יחוירו ויטשטשו. בנוסף, יש שיטות שונות לטיפול בצלקות, אבל עד שתפטר מהאקנה לא כדאי להתחיל עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו