חשד למלנומה 0.85 מ"מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד למלנומה 0.85 מ"מ
    שיר
    11/02/2013

שלום, לפני כשנה הבחנתי בנקודה אדומה קטנה בשוק ימין. לפני חודש רופא עור הסיר לי אותה ושלח אותה לפתולוגיה. יש לציין כי אני תמיד נשמרת מהשמש ובכלל לא נחשפת אליה לעיתים קרובות וגם אין לי קרוב משפחה מדרגה ראשונה עם מחלת עור.
    הנקודה נשארה באותו גודל במשך שנה ולא השתנתה הן מבחינת גודל והן מבחינת צבע. התשובה שהגיעה מהפתולוגיה בסורוקה לא הייתה וודאית:"נגע מלנומציטרי אטיפי עם מאפיינים ספיטזואידיים חשוב למלנומה 0.85 מ"מ" הציעו לי לקבל חוות דעת נוספת מבלינסון. רציתי לשאול האם זה קורה הרבה שהנגע לא וודאי? שלא יודעים מה זה? האם בגלל שהם לא בטוחים מה זה הם רושמים שזה חשוד כדי להיות מכוסים?ובמידה וגם בבלינסון יאמרו שזה לא וודאי, מה אני עושה? ואם חס וחלילה זה כן מלנומה, בגלל שזה קטן רק צריך להוציא עוד 2 ס"מ מהעור? וזהו?והאם ייתכן שנגע כזה כבר שלח גרורות לאינשהו? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד למלנומה 0.85 מ"מ

הוספת תגובה

• חשד למלנומה 0.85 מ"מ - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    11/02/2013

אני בהחלט מבינה את החששות שלך. לא נשמע לי שיש לך הרבה ברירות. לא תמיד הפתולוגיה מצליחה לזהות בוודאות במה מדובר- ולפעמים נזקקים לחוות דעת נוספת של מומחה. הייתי ממליצה לך לקבוע תור לבילינסון כפי שהומלץ לך לצורך חוות דעת נוספת וסקירה חוזרת של הביופסיה שנלקחה. התשובה שתיארת אכן לא חד משמעית, ויש חשיבות לנסות להגיע לאבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו