לייזר על צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר על צלקות
    אפרים
    14/02/2013

שלום דוקטור.
    לפני כעשרה חודשים נכוותי בכוויה דרגה 2 בפנים כתוצאה מטיפול הסרת שיער בלייזר.
    אותו אזור הצטלק בחלקו וכעת היער ממשיך לצמוח.
    אני שוקל להמשיך את הטיפול (במכון אחר כמובן) ורציתי לדעת האם הפעלת הלייזר על הצלקות שלי יחמיר אותן או יפגע בהן? אני שואל כי חלקן עברו טשטוש ועל חלקן אני עדיין מורח kelo-cote.

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר על צלקות

הוספת תגובה

• לייזר על צלקות - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    16/02/2013

לאחר טיפול בלייזר יכולה להישאר צלקת בהירה שעם הזמן עוברת טשטוש. , על צלקת אין שיער ואני מניחה שהמקום מנסה להתאושש. כדאי על המקום שעבר כוויה לחכות עוד מספר חודשים לפני טיפול. להיזהר משמש ובישום על האזור. אין טעם למרוח על המקום קלו קוט .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי שימוש במוצר Avene?

אפרים
    17/02/2013

שימוש במוצר Avene נגד קמטים על מנת מנוע קימוט של הצלקת שכבר נוצר, האם יש טעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי שימוש במוצר Avene? - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    17/02/2013

החומר של אבן משפר צלקות עקב היותו ממים וולקנים כדי לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו