מספר בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר בעיות
    מאיה
    14/02/2013

שלום אני בת 22 ויש לי צלוליטיס באזור הרגליים והישבן... רציתי לדעת הרם ניתן לטשטש זאת בעזרת ספורט או דיאטה או שאין מה לעשות עם זה? דבר נוסף כאשר אני מורידה שערות במפשעה יש לי נקודות אדומות שנשארות זמן רב (שבועות) והן כביכול מתחת לעור ( ואלו לא שערות...) בעבר הרופאה שלי נתנה לי משחה נגד פטרת באיבר המין למרות שזה לא הייתה פטרייה אבל היא אמרה שזה יעזור להעביר את הפצעונים... האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להעביר אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר בעיות

הוספת תגובה

• מספר בעיות - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    16/02/2013

צלוליט הוא מצב של חסר אחידות בין סיבי קולגן שומן וכלי דם . זה מצב שיש לכולם ויש גם מבנה רחב של אגן שמבליט . פעילות ספורטיבית חשובה מאד ..יש טיפולים ייעודיים. ע״י מאז לימפטי וואקום שעוזר מאד. אין מצב שזה. נעלם אך המצב משתפר ויש צורך להתמיד. לגבי הנקודות. האדומות מדובר בדלקת זעירה סביב זקיק השערה. ממליצה הסרת שיער בלייזר או אינפרה לאזור יש תוצאות טוב ולאורך זמן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר בעיות

מאיה
    17/02/2013

אז איך ניתן למנוע הוספת צלוליטיס? ממה צריך להיזהר? ואם השיער שלי מאוד בהיר ואני לא יכולה לייזר האם יש דרכים אחרות שניתן להעלים את השיער? או משחה או משהו להעלים את הנקודות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר בעיות

מאיה
    17/02/2013

בנוסף איזה ספורט מטשטש הכי מהיר את הצלוליטיס? ( אני בת 22) מטר 55 ושוקלת 43 קילו... האם יש מכשירים שמעלימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו