מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם הבהרה ושמשסיון17/02/2013
שלום,
הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחה שרקחו אותה במיוחד, נגד כתמי שמש ופיגמנטציה.
אני מורחת את המשחה בערך כבר חודש, מידי ערב - 4-5 שעות (אבל לא הולכת לישון איתה - כי אחר כך אני קמה עם פרצוף אדום ושורף ).
הבנתי שאסור לי להיות עם המשחה חשופה לשמש.
אבל, בעוד חודש, בעלי ואני טסים לירח דבש ויהיה לי קצת קשה לברוח מהשמש.
כמובן שאני מתכוונת להמרח ולכבוש כובע.אבל בכל זאת הנסיעה היא ל 3 שבועות.
השאלה היא האם כדאי במשך החודש הקרוב להפסיק את השימוש במשחה?
ולהמשיך אותה אחרי שאחזור, כי למרות שאמרח את עצמי טוב טוב, אני לא יכולה להיות בטוחה שלא אפגע כלל מהשמש.
אודה לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה ושמש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/02/2013החומר שקיבלת הוא שילוב של רקיחה על שם פרופ קליגמן
השילוב של הרכיבים גורם לעיכוב הפיגמנט וקילוף אם התגובה כל כך חזקה יש להוריד את מספר המריחות , את כמות המריחה , להוסיף קרם לחות ולהימנע משמש.
יש לזכור שהעור יותר רגיש ויש סיכוי להתכהות חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי...
סיון17/02/2013השאלה מה לגבי הירח דבש?? אני אהיה 3 שבועות באיזור שמש.
האם כדאי להפסיק את השימוש כדי שהעור יהיה פחות רגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)