מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטריאזיס רוזאהדנה06/03/2013
אני סובלת מפיטריאזיס רוזאה כבר 4 חודשים
רוב הגוף מכוסה בפריחה.
השבוע עברתי בדיקות דם שלא מראים כל מימצא חריג
מאחר שיש כאן 4 רופאים אשמח לקבל דיעות מה ניתן לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה קיים טיפול
טלי06/03/2013קיים טיפול קצר של רמי מור שיחסל לך את הפריחה בתך 4 ימים
פשוט תחפשי בגוגל זה קל למצא אותו.
זו המצאה ברמה עולמית של קוטייל צמחי אנטי וירלי
שאין כככמותו עוד בעולם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המידע
דנה07/03/2013מצאתי את האתר של פיטריאזיס רוזאה האתר של רמי מור
ואכן זה נראה רמה עולמית.
אני אלך על הטיפול הזה כי מרופא עור לא יצא לי שום דבר לצערי.
אני מבקשת להודות לך על היוזמה והמידע.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללהבית אקרמן
דנה10/03/2013כבר ביום התחלתי את הטיפול של רמי מור לפיטריאזיס רוזאה
היום זה היום הרביעי שאני לוקחת את החומר שותה לשם הדיוק
ויש לי עוד יום אחד לקחת.
רוב הפריחה דהתה באופן מדהים ויש ברגליים עוד כמה כתמים
שנמצאים בשלבי היעלמות סופיים כך שהבראתי מהמחלה ברוך השם
שלא אצרך את התיק הזה בפסח הקרב.
זה פשוט טיפול מדהים.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה - תגובה
ד''ר להבית אקרמן07/03/2013פיטריאזיס רוזאה הינה מחלה שברוב המקרים חולפת תוך חודש חודשיים. יש אכן צורה נדירה שנמשכת מס חודשים (ואז נעלמת) אבל זה נדיר יותר. אין טיפול מאד יעיל למחלה. הטיפולים המקובלים הם: תכשירים שמכילים בסטרואידים, אנטיביוטיקה או טיפול באור (UV). בכל מקרה נשמע לי שיש לבסס את האבחנה עי ביצוע ביופסיה- האם זה בוצע עד כה? מה הטיפול שרופא העור המליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/03/2013שלום דנה פיטיריאזיס רוזצאה היא דלקת עורית עם מנגנון נסיגה עצמוני
בדרך כלל מופיעה נגע גדול יותר ואז מופיעה פריחה דמוית עץ אשוח , בדרך כלל התמונה העורית דועכת לבד תוך חודשיים .
לעתים יכול להיות מעט יותר ממשוך בכל מצב הבעיה חולפת .
הסיבה ללא ידועה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה למוניקה אלמן
דנה15/03/2013כפי שרשמתי כבר, פניתי לטיפול אצל רמי מור
והוא הסביר לי שהגורם לבעיה הוא וירוס מס' 6 - 7
ממשפחת הרפס.
קבלתי מרמי מור קוקטייל צמחי שהוא משתמש בו לטיפול במחלת הנשיקה
והוא הסביר לי שזו תגלית ברפואה והיא מעלימה גם פיטריאזיס רוזאה
שנגרמת ע"י אותה משפחה של וירוסים.
ואכן בלי צל צילו של ספק בכלל , כבר אחרי יומיים החלה דעיכה בנגעים ואחרי 5 ימים
שזה פרק הזמן שהחומר שקבלתי לשתות אמור להסתיים כל הנגעים נמחקו כלא היו.
כך שלדעתי רמי מור צודק בוודאות כאן שהוא טוען שהגורם הוא וירוס
את יכולה לקרא את זה גם באתר שלו שהוא בעניי רפואת על במחלות עור.
מורידה בפניו את הכובע במלא הדרו הוא הציל לי את חופשת הפסח.
שבת שלום
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)