קמטים קטנים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטים קטנים מתחת לעיניים
    הדר
    08/03/2013

שלום,
    אני בת 22 ויש משהו שמציק לי מאוד. לפני בערך שנה היתה לי תקופה של 3 חודשים שבה לא הייתי ישנה הרבה והייתי עייפה רוב הזמן, קמתי בוקר אחד וראיתי שנהיו לי קמטים קטנים ועדינים מתחת לעייניים שלא היו לי פעם. חייבת לציין שבאותה תקופה הייתי שמה קרמים שנחשבו קרמים שמעלימים עיגולים כהים מתחת לעיניים והייתי שמה אותם כדי להעלים עיגולים כהים, אבל מאז שנהיו הקמטים הפסקתי להשתמש בקרמים כי חשבתי שאולי זה הסיבה להיווצרותם. מאז הקמטים הקטנים לא נעלמו ולמרות שרק כשמתקרבים רואים אותם הם מציקים לי. האם זה טבעי שבגיל צעיר כמו 21-22 מתחילים קמטים מתחת לעיניים? והאם יש דרך להעלים אותם? ומה אפשר לעשות כדי להעלים עיוגלים כהים?
    אודה מאוד לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטים קטנים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• קמטים קטנים מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    10/03/2013

קמטים יכולים להתחיל גם בגילך הצעיר. אם עייפות מחמירה את המצב, הקפידי על אורח חיים בריא ורגוע. עיגולים כהים קשה להעלים ובודאי, אם בכלל אפשרי, וחיבים בדיקה כדי לתת לך המלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים קטנים מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    10/03/2013

בנוסף תשתמשי במשקפי שמש. הכווץ של העפעפיים בסינוור יוצר קמטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו