עור אפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור אפור
    דור
    13/03/2013

איך אפשר להפחית את העור "האפור" שנשאר אחרי גילוח הפנים?
    יש לי את הבעיה הזאת בעיקר בשפם, ואני לא מרגיש נוח עם זה... זה גורם לי להרגיש מבוגר יותר.
    מקריאה באינטרנט הבנתי שזה לא טוב להתגלח נגד כיוון הצמיחה, וככה התגלחתי עד היום... הבעיה היא שאם אני מנסה להתגלח עם כיוון הצמיחה לא יורד הרבה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור אפור

הוספת תגובה

• עור אפור - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    13/03/2013

לא מצליחה להבין מה פירוש עור אפור. אולי תשלח תמונה. האם מדובר בשרידי שערות שלא גולחו מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דור
    14/03/2013

השערות בפנים אצלי גודלות מתחת לעור ואחרי גילוח קרוב עם סכין, נשאר עור "אפור" כמו בתמונה, רציתי לשאול איך אפשר להפחית את התופעה כי זה גורם לי להרגיש מבוגר.

והאם אפשר לעשות טיפול לייזר בפנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    15/03/2013

אין לי פיתרון טוב לבעיה הזו, אולי לנסות להתגלח יותר קרוב לעור. הסרת שיער בלייזר לפני לרוב לא יעילה בעיקר בגברים. בקיצור אין לי פיתרון טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו