צלקת מניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת מניתוח קיסרי
    שני
    14/03/2013

שלום,
    לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח קיסרי, וברצוני לטפל במראה הצלקת, שסך הכל התאחתה יפה, אבל מפריעה לי מאוד.
    שמעתי שביאפין (biafine emulsion) היא משחה שיכולה להיות יעילה לטיפול בצלקת. האם זה נכון? אני יודעת שמדובר במשחה שמיועדת לטיפול בכוויות אבל שמעתי שהיא יכולה לסייע לצלקת...
    אשמח לשמוע את דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת מניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• צלקת מניתוח קיסרי - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    15/03/2013

ביאפין לא אמור לעזור עכשיו. ממליצה למרוח קלוקוט פעמיים ביום לצלקת ובנוסף ניתן לעסות את הצלקת עם קרם ליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת מניתוח קיסרי - המשך

שני
    17/03/2013

המון תודה. קניתי קלוקוט כהמלצתך. לגבי העיסוי עם קרם לחות - כל קרם גוף מתאים לכך? האם תוכלי להסביר לי באיזו צורה לעשות את העיסוי?
    ושאלה נוספת - כתבת שביאפין לא אמור לעזור עכשיו. למה הכוונה? מוקדם או מאוחר מדי להשתמש בו?
    שוב, תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת מניתוח קיסרי - המשך - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    20/03/2013

ביאפין אמור לעזור לכוויות קלות- הוא מקל על תחושת הצריבה והאודם. במצב של צלקת ניתוחית- אין לביאפין תועלת.
    קרם לחות לעיסוי- כל קרם לחות מתאים. הכוונה היא שיש לעסות קלות (מס דקות) את הצלקת פעמיים ביום- זה ירכך אותה ויעזור בתחושה של המתיחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו