משחה לפריחה בעפעף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה לפריחה בעפעף
    אופיר
    19/03/2013

שלום יש לי פריחה בעפעף של עין שמאל אמנם הפריחה לא רצינית אבל היא החמירה בזמן האחרון .הפריחה היא מעט מחוספסת שורפת ומגרדת..קיבלתי למרוח משחה בעפעף בשם מקסיטרול- משחת עיניים 3.5 גרם וכדורי לוראתדין 10 מ"ג .
    1. האם המשחה בטוחה לשימוש בעפעף היות ואזור הפנים הינו רגיש?
    2.האם כדורי הלוראתדין יעילים לטיפול זה או שמספיקה המשחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחה לפריחה בעפעף

הוספת תגובה

• משחה לפריחה בעפעף - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    22/03/2013

הטיפול שקיבלת נשמע הגיוני. מכיון שהרופא שבדק אותך יודע יותר טוב ממי שרק קורא, הייתי ממליצה להצמד להמלצות שלו ולחזור אליו לביקורת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעפעף

אופיר
    22/03/2013

לאחר 3 ימי מריחה של המשחה מקסיטרול ולקיחת כדור אחד ביום של לוראתאדין יש לי שטפי דם בעפעף האם להפסיק הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעפעף - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    27/03/2013

יתכן וצריך לשנות לך את הטיפול. כדאי לחזור בהקדם לבדיקת רופא. אם רופא העור לא יוכל לקבל אותך תיגש לרופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו