מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס זוסטרעופר14/03/2008
בידיוק לפני שבוע גילתי שיש לי מין עקיצות בגוש מסויים בגב... חשבתי שזה איזה עקיצה משינה בשטח יום לפני. ביום רביעי לפני 3 ימים הייתי אצל רופא עור לאחר שאותה עקיצה החלה לכאוב ונאמר לי שזה הרפס זוסטר. אני בן 20 והרופא אמר לי שזה יקח לפכות חודש עד שיעבור ולא נתן לי כלום מלבד משכח כאבים (אופטלגין). מאז ההרפס רק כואב ויותר וממש אני בקושי מתפקד יש רגעים שאני קורא איזה משהו ופיתאום מתחיל כאב ואני חייב לקום ולעשות ולשכב או משהו בגלל הכאב.
האם משכח כאבים הוא הטיפול היחיד?
ובאמת ייהיו לי כאבים כאלו למשך חודש?
מלבד זאת אני מטופל בקיורטן כבר חודש... הפנים לאחר שנה בערך ניראות קצת נורמאלי אבל עכשיו מתחילים ליראות את הצלקות משנה וחצי של אקנה, האם בסיום הטיפול גם הצלקות יעלמו?
תודה רבה מחכה לתשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ואקנה
ד''ר מיכאל שוחט15/03/2008ראשית טיפול בקורטן אינו מעלים צלקות אלא יכול לטשטש אותם מעט לגבי ההרפס ניתן לקבל משככי כאבים חזקים יותר ולעיתים הכאב אכן יכול להמשך מספר חודשים באם הכאב בלתי נסבל מומלץ לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)