הרפס זוסטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס זוסטר
    עופר
    14/03/2008

בידיוק לפני שבוע גילתי שיש לי מין עקיצות בגוש מסויים בגב... חשבתי שזה איזה עקיצה משינה בשטח יום לפני. ביום רביעי לפני 3 ימים הייתי אצל רופא עור לאחר שאותה עקיצה החלה לכאוב ונאמר לי שזה הרפס זוסטר. אני בן 20 והרופא אמר לי שזה יקח לפכות חודש עד שיעבור ולא נתן לי כלום מלבד משכח כאבים (אופטלגין). מאז ההרפס רק כואב ויותר וממש אני בקושי מתפקד יש רגעים שאני קורא איזה משהו ופיתאום מתחיל כאב ואני חייב לקום ולעשות ולשכב או משהו בגלל הכאב.

האם משכח כאבים הוא הטיפול היחיד?

ובאמת ייהיו לי כאבים כאלו למשך חודש?

מלבד זאת אני מטופל בקיורטן כבר חודש... הפנים לאחר שנה בערך ניראות קצת נורמאלי אבל עכשיו מתחילים ליראות את הצלקות משנה וחצי של אקנה, האם בסיום הטיפול גם הצלקות יעלמו?

תודה רבה מחכה לתשובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס זוסטר

הוספת תגובה

• הרפס ואקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    15/03/2008

ראשית טיפול בקורטן אינו מעלים צלקות אלא יכול לטשטש אותם מעט לגבי ההרפס ניתן לקבל משככי כאבים חזקים יותר ולעיתים הכאב אכן יכול להמשך מספר חודשים באם הכאב בלתי נסבל מומלץ לפנות לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו