רסטילן או טאוסיאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסטילן או טאוסיאל
    קלי
    14/03/2008

שלום רב, ברצוני לעבור הזרקת מילוי לאיזור העיניים, לשקעים- מהו החומר המומלץ, לאיזור העדין הזה, רסטילן או טאוסיאל { או חומצה היאלורונית אחרת } ? הבנתי שאם מזריקים חומר מסויים- אסור להזריק חומר אחר בהזרקות הבאות - צריך להתמיד כל הזמן עם אותו החומר, לכן אני מבקשת לדעת מהו החומר שהכי כדאי להתמיד איתו לאיזור העיניים ,אשמח אם תענו לי בהקדם תודה רבה ,קלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסטילן או טאוסיאל

הוספת תגובה

• לי הרופא היזריק חומצה היאלורונית

מני
    15/03/2008

לפני שנה רופא מרעננה היזריק לי חומצה היאלורונית מתחת לעיניים וזה עדיין באותו מצב כאילו היזריקו אתמול ,זה מחזיק המון זמן וממש לא נספג לי ,מצוין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה מתחת לעניים

ד''ר מיכאל שוחט
    15/03/2008

בשתי האפשרויות מדובר בחומצה הילורונית כך שניתן לעבור מחומר לחומר ואין מחויבות להשאר עם אותו חומר לגבי אזור העניים יש חשיבות מרובה למיומנות הרופא המזריק לעיתים יותר מהחומר ושני החומרים יכולים בידיים מיומנות לתת תוצאות יפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו