אקנה בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגב
    אבי
    26/03/2013

שלום אני בן 26 סובל כבר 10 שנים מאקנה בגב.
    בעבר זאת היתה אקנה קשה כיום יש הרבה סימנים צלקות וגלים חוזרים ונשנים של יציאת פצעים כואבים. כל יום אני שוטף את הגב בדרמקס ומשחת פוסידין אבל דיי כמה אפשר זה לא עוזר הבעיה היא מבפנים. גם אם אני רוצה לטפל בסימנים אי אפשר כי תמיד יש התפרצות פתאום של פצעים .
    מה אפשר לעשות גם מבחינת העלמת האקנה שלא יצאו לי יותר פצעים וגם לאחר מכן בטיפול הסימנים האדומים חומים והצלקות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגב

הוספת תגובה

• אקנה בגב - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/03/2013

אקנה בגב הוא בעיה קשה ועקשנית לא ציינת אם קיבלת רואקוטאן. טיפול מומלץ הוא פוטוראפיה בשילוב של מריחה יומית לתקופה ארוכה של רטין A

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגב - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/03/2013

אקנה בגב הוא בעיה קשה ועקשנית לא ציינת אם קיבלת רואקוטאן. טיפול מומלץ הוא פוטוראפיה בשילוב של מריחה יומית לתקופה ארוכה של רטין A

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור אלמן

אבי
    26/03/2013

לקחתי רואקטן לפני 6 שנים אבל הפסקתי את הטיפול אחרי חודש וחצי בגלל שלא הרגשתי כל כך טוב.
    איפה ניתן לקבל טיפול שציינת? אני מחיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור אלמן - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/03/2013

טיפול פוטוראפי באקנה ניתן לעשות מרפאה אסתטית גם במרפאתי בחיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו