מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות חלבשיר28/03/2013
ד"ר שלום,
אני בת 28 סובלת מאי איזון של בלוטות חלב שמתבטא באקנה בפנים ובגוף וגורם לי לדלקת כרונית בעפעפיים לפי רופא עיניים שלי (פרופסור-מנהל מחלקה בבית חולים) . בשנה האחרונה לקחתי 3 פעמים פוסטינור
ניסיתי 6 סוגים של גלולות כדי לשפר את האיכות חיים שלי ולא הצלחתי. כולן ביצעו את העבודה כמו שצריך מבחינת ניקיון עור גוף והפנים רק היה חסרון אחד: הדלקת כרונית בעפעפיים הייתה מחמירה והייתי סובלת מיובש קשה בעיניים .
יש לציין שבשלושה החודשים האחרונים אני סובלת מאקנה ומעודף שומנים בפנים ובשיער שגורם לי לנשירה בשיער. האם האסטרוגן שיש בגלולות, מפחית את ייצור בלוטות חלב לגמרי? שזה חומר שאני צריכה על מנת שלא יהיה לי יובש בעיניים.
האם הגלולות מסוגלות לאזן לי את רמת הבלוטות חלב?
האם קיים משהו שיכול לעזור לי ? כי אף רופא לא מצליח לעזור לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חלב - תגובה
ד''ר להבית אקרמן28/03/2013אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם גניקולוג אן עם אנדוקרינולוג. אולי יש גלולת אחרות שגם ישפיעו טוב על האקנה וגם על העיניים. זה לא תחום של רופא עור ולכן לא אוכל לייעץ לך. במידה ואין אפשרות אחרת ומבחינת העיניים זה התכשיר היחיד שאת יכולה להשתמש בו ניתן לשקול במקביל טיפול בכדורי רואקוטן (במינון נמוך). בכל מקרה לא ניתן לתת המלצות כאלה דרך הפורום ויש לפנות לרופאים שציינתי ואחכ לייעוץ אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)