יובש תמידי בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש תמידי בשפתיים
    תמיר
    01/04/2013

שלום. מזה שנים יש לי יובש בשפתיים: ניסיתי המון משחות: קניתי בסופר פארם משחה לאם המניקה לשים על השפתיים, ואזלין ושמן זית. אלא אם כן אני לא מקפיד למרוח באופן תמידי יום יום היובש חוזר ובצורה די קיצונית: קילוף של השפתיים על כל שטחן. במידה ואני מפסיק, התוצאות מחזיקות כיום-יומיים עם קילוף העור הישן וחשיפה של עור השפתיים החדש ולאחר מכן השפתיים חוזרות ונהיות יבשות שוב. היובש קיים בעיקר בשפה התחתונה והוא נמצא ללא תלות בעונות השנה- קיץ וחורף כאחד. אני לא יודע אם זה קשור אך כשהייתי בן 16 נטלתי ראוקטן שאחד מתופעות הלוואי שלו הוא יובש בשפתיים ולפני שנטלתי תרופה זו אינני זוכר את עצמי סובל מיובש בשפתיים. כיום אני בן 21.
    אשמח לעזרה, מכיוון שהנושא הזה ממש מציק וקיים המון שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש תמידי בשפתיים

הוספת תגובה

• יובש תמידי בשפתיים - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    01/04/2013

אין קשר לרואקוטן מלפני 5 /שנים.
    לא ניתן לאבחן את הבעיה בלי לראות אותה. יתכן ומדובר ביובש אולם יתכן ומדובר ברגישות למגע או במחלת עור אחרת. ממליצה לפנות לרופא עור לשקילת בירור כמו טסטים.
    בינתיים עד אז- רק שימון ושימון כל הזמן ולהימנע מליקוק של השפתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יואו אצלי זה בדיוק ככה מהרואקוטן

אורי
    15/08/2013

יש לי בדיוק את אותה הבעיה מאז שנטלתי רואקוטן לפני בערך 8 שנים ואני בגילך בערל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו