מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמן לקיחת אנטיביוטיקה לחיסול בקטריהרונן07/04/2013
נמצאה אצלי בקטריה, מסוג GRAM NEGATIVE BACILLI בקצה הפין. התחושה שאני מרגיש היא כאב קל באיזור ולא יותר מזה כלומר הבקטריה לא חריפה במיוחד.
הרופא רשם לי אנטיביוטיקה מסוג CRAVIT (Levofloxacin) 500MG
למשך זמן של חודש, כדור ביום אחרי ארוחת בוקר.
הרופא אמר לקחת את הכדורים למשך שבועיים, ואם יהיה שיפור אז להמשיך לקחת עד שיושלם חודש.
יש לי שתי שאלות:
1. מהו משך הזמן המקובל לקחת את האנטיביוטיקה עבור המקרה שתיארתי? האם חודש זה לא זמן ארוך מדי? האם יתכן שהבקטריה תעלם כבר אחרי שבוע?
2. אני לוקח PPI lanzoprazole 30 mg פעמיים ביום. הבנתי שאסור לקחת את האנטיביוטיקה הנ"ל ביחד עם PPI. האם זה אומר שעלי לקחת PPI רק בערב, ובבוקר לוותר על ה PPI כדי לקחת את האנטיביוטיקה אחרי ארוחת הבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן לקיחת אנטיביוטיקה לחיסול בקטריה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/04/2013בדלקות ברכי השתן מקובל לתת אנטיביוטיקה ממספר סוגים של כמו דוקסילין , צפורל ,
לאחר תקופה יש לבצע בדיקת שתן לכללית , ןלתרבית , ואם יש צורך גם משטח לבדוק מה מצב הדלקת ,לגבי טיפוליםמשולביםיש להתייעץ עם הרופא ממנו קיבלת את הכדורים . ניתן לשלב את התרופות לא באותו זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
רונן08/04/2013תודה,
הבקטריה נמצאה בדגימת משטח.
עבור סוג הבקטריה GRAM NEGATIVE BACILLI , מהו משך הזמן המקובל לקחת אנטיביוטיקה מסוג CRAVIT (Levofloxacin) 500MG במינון של פעם ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)