ראוקטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראוקטין
    סיוון
    16/03/2008

שלום רציתי להתייעץ מה אני יכולה לעשות.
    יש לי אקנה בגב במצב חמור מאוד כבר כמה שניפ, שום סבון וחומרים לא עזרו לי, עכשיו יצעו לי גם קצת פצעים מעל החזה ובפנים גם לא חסר.
    אין ספק שיש לי עור "בעייתי" מה שנקרא אם כמעט בכל המקוות האפשרים יש לי פצעים. זה ממש מדכא אותי, אני רוצה לקחת ראוקטין אבל הבעיה שאסור להוריד עם זה שיער וזה דבר בעייתי בשבילי כי אני לא יכולה להוריד רק בסכין.

מה תמליץ לי לעשות? אני נואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראוקטין

הוספת תגובה

• ראוקוטן

ד''ר אלכסנדר אלטס
    19/03/2008

ליהי, בוקר טוב.

בזמן השימוש ברואקוטן אסור להסיר שיער בלייזר, בשעווה וחומרים נדבקים אחרים בלבד. מכונה, גילוח, חוט, קרם וכ"ד מותרים לשימוש.

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבת על גלולות?

לי
    22/03/2008

כשמצב האקנה שלי החריף הרופא שלי הציע לי רואקוטן, ודי הססתי בגלל כל תופעות הלוואי. ואז הוא אמר שאופציה נוספת היא פשוט גלולות נגד הריון. הסכמתי אז, ובזמנו לקחתי פמינט, במשך שנה, והמצב בפנים שלי ממש השתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו