מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראוקטיןסיוון16/03/2008
שלום רציתי להתייעץ מה אני יכולה לעשות.
יש לי אקנה בגב במצב חמור מאוד כבר כמה שניפ, שום סבון וחומרים לא עזרו לי, עכשיו יצעו לי גם קצת פצעים מעל החזה ובפנים גם לא חסר.
אין ספק שיש לי עור "בעייתי" מה שנקרא אם כמעט בכל המקוות האפשרים יש לי פצעים. זה ממש מדכא אותי, אני רוצה לקחת ראוקטין אבל הבעיה שאסור להוריד עם זה שיער וזה דבר בעייתי בשבילי כי אני לא יכולה להוריד רק בסכין.
מה תמליץ לי לעשות? אני נואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקוטן
ד''ר אלכסנדר אלטס19/03/2008ליהי, בוקר טוב.
בזמן השימוש ברואקוטן אסור להסיר שיער בלייזר, בשעווה וחומרים נדבקים אחרים בלבד. מכונה, גילוח, חוט, קרם וכ"ד מותרים לשימוש.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת על גלולות?
לי22/03/2008כשמצב האקנה שלי החריף הרופא שלי הציע לי רואקוטן, ודי הססתי בגלל כל תופעות הלוואי. ואז הוא אמר שאופציה נוספת היא פשוט גלולות נגד הריון. הסכמתי אז, ובזמנו לקחתי פמינט, במשך שנה, והמצב בפנים שלי ממש השתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)