מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער ידייםרוי?20/04/2013
אני בן 17.2, לוקח רואקטן, שממה שידוע לי אין לו קשר לשיעור...
הרגל שלי שעירה מלמטה על למעלה(קרוב למותניים), לפי האורך וכמות השיערות לא נראה לי שיצמח לי יותר ברגליים, לעומת זאת היד שלי כמעט וחלקה, יש שיער אבל קצר מאוד ובהיר-כמעט ואינו נראה.
אני שמעתי השיערות ברגליים וביידים מסיימות את הגדילה באותו הזמן,העובדה שהרגלים סיימו את צמיחת השיער שלהם(הרגל שעירה מלטה למעלה-מעל הברך) והיידים נשארו חלקות, לא אומרות שכנראה זה ישאר ככה תמיד ? יותר סיכוי שישאר ככה משיצמח כי הסיום של השיעור בשיערות מעל ברך ובידיים הוא פחות או יותר באותו הזמן זאת אומרת לפי המצב שתיארתי כנראה שהיידים שלי ישארו חלקות או שהם יהיו גם שעירות כלומר עפ"י גוף האדם כהרגליים שעירות חייבות להיות גם היידים ? או שיכול להיות רגלים שעירות וידיים חלקות ?(על סמך היגיון כמובן אי אפשר לדעת על בטוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער ידיים - תגובה
ד''ר להבית אקרמן21/04/2013בגילך, נראה לי שכבר רוב השיער כבר צמח. יש סיכוי סביר שהמצב ישאר פחות או יותר כמו שהוא עכשיו- למרות שלא ניתן להבטיח כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים
רוי21/04/2013בעקרון כן קיימים שיערות במקומות החלקים, אבל הם קצרות, לא לבנות אבל דקות וקצרות.
והצמיחה של הרגל והיידים אמור להסתיים ביחד לא?העובדה שהרגל שעירה מלמטה עד למעלה( אחרי הברך) סימן שהצמיחה של הרגלים והיידים יסתיים?וכך היד תשאר חלקה...למרות שיש שיערות ארוכות בודדות בכתף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?
רוי?25/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)