לייזר פיקסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר פיקסל
    מיכה
    26/04/2013

תודה רבה לך דר סמדר על התשובה דרך אגב ציינתי בשאלה את שמות המכשירים לייזר פיקסל ארביום ולייזר פיקסל co2 מבית אלמה אודה לך מאוד אם תוכלי להשוות לי בין השיטות למשל זמני החלמה מספר טיפולים וכמובן תוצאות סופיות שזה הכי חשוב תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר פיקסל

הוספת תגובה

• לייזר פיקסל - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    09/05/2013

תשובה פרטנית כזו יכול לענות רק רופא שמשתמש במכשירים האלו באופן יומיומי ולי אין מכשיר כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר פיקסל - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    12/05/2013

אני עובדת עם שני המכשירים הללו- כל טיפול מתאים לבעיה אחרת. לא ברור לי מה הבעיה שבה היית רוצה לטפל- במידה ותשלח שוב את השאלה אוכל לענות תשובה יותר ספציפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב לד'ר להבית

מיכה
    13/05/2013

השאלה היא פחות או יותר אותה שאלה וברצוני לטפל בסימנים שנותרו בעקבות אקנה תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב לד'ר להבית - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    17/05/2013

מנסיוני,
    אני מעדיפה לטפל בצלקות אקנה במכשיר שנקרא לגטו- מבית אלמה. זהו מכשיר שמשלב גלי רדיו בצורת פיקסל עם אולטרסאונד- מנסיוני- זהו טיפול יעיל מאד לצלקות אקנה.
    הטיפול בלייזר CO2 לבעיה הזו לא תמיד יעיל יותר ומשך ההחלמה ארוך יותר והטיפול כואב יותר.
    מה שאני עושה בדכ- מתחילה מהלגטו ואם אין שיפור- עוברת לCO2. הארביום לדעתי לא טוב לצלקות אקנה בהשוואה לטיפוולים האחרים שציינתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה בבקשה

מיכאל
    17/05/2013

תודה רבה על התשובה ד'ר להבית תוכלי בבקשה להגיד לי מהו זמן ההחלמה מטיפול בלייזר פיקסל co2 כלומר כמה זמן עד שהעור חוזר למראה טבעי לחלוטין ואין כבר אדמומיות רצינית ואני גר בראשון לציון האם את מטפלת באזור זה ואפשר לקבוע איתך תור לייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו