אקניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקניל
    DAG
    30/04/2013

אני סובלת מעור פנים אדמומי ורגיש כל חיי. רופאת עור המליצה לי לאחרונה להשתמש באקניל-רוז, ואני מורחת אותו כבר כחודש.
    כיצד אמורים להשתמש בו? אני מורחת את הקרם לאחר הקרם פנים שלי, ובבוקר לפני הקרם הגנה.
    לעיתים אני מרגישה עקצוץ בפנים לאחר המריחה, האם זה בסדר?
    מתי אני אמורה לראות תוצאות? כי נכון לעכשיו איני רואה הבדל כלל וכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקניל

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים?

DAG
    06/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקניל - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    07/05/2013

אקניל זל הוא קרם מאזן , לא מתאים לכולם. כדאי לבקש את הרופאה שלך גל רוזקס בבוקר מתחת לקרם לחות , מאד עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקניל - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    29/06/2013

עור אדמומי לעתים גם סבוראי כלומר פעילות של בלוטות חלב מלווה קשקשת עדינה ,התרופה שקיבלת מאזנת את הפרשת החלב, אם את מרגישה עקצוץ יש להפסיק לשבוע למרוח קרם כגון סבוקלאם או סבועור ולחזור שוב ליועץ רפואי לקבל שילוב אחר של תרופות או קרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו