כויות ברגליים-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כויות ברגליים-
    נינה
    09/05/2013

הי , יש לי כיויות ברגליים ממים רתוחים , זה קרה לי ביום שני נשפך עליי מים רתוחים מסיר.. אני בחבישות אצל האחות .. רק ביום ראשון יראה אותי פלסטיקאי ... רוב הרגל זה כויה דרגה 1 ושני חלקים ברגל זה דרגה 2 ... רציתי לשאול כמה שאלות- היה לי שלפוחית ממש גדולה האחות פוצצה לי את זה עם מחט למחרת היא הסירה את העור גזרה עם מספריים וחלק השאירה כי זה דבוק לעור האם זה מסוכן שזה דבוק לעור? האם יהיה צלקת? מה עושים בכדאי שבכלל לא ישאר צלקות מהכויה? רוב הרגל אדומה רציתי לדעת מתי הרגליים יחזרו לעצמם לצבע שהיה ? ואני יודעת שאסור להיות בשמש אחרי שיורידו את התחבושות זה בסדר אם אני ישים גרביונים דקים? או צריך משהו יותר עבה? תודה מראש על התשובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כויות ברגליים-

הוספת תגובה

• כויות ברגליים- - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    09/05/2013

זמן התארגנות של כוויה דרגה 2. לוקח מספר שבועות. , בהחלט חשוב שרופא עור או פלסטיקי יהיה בתמונה לגבי טיפול מידי וטיפול עתידי, לגבי חשיפה לשמש. הקיץ הזה אין לחשוף את המקום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלות ....

נינה
    09/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כויות ברגליים- - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    09/05/2013

רונה שלום. תהליך החלמה לוקח זמן ואת התשובות לשאלות שלך תוכלי לקבל מהרופא שיראה את הרגל באיזה מצב היא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נינה
    09/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו