פצע חשוף מכויה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע חשוף מכויה-
    נינה
    10/05/2013

הי , היה לי שלפוחית ממש גדולה , האחות פוצצה לי עם מחט , למחרת היא גזרה לי את השלפוחית חצי ממנה כי חלק מהשלפוחית נדבק לעור ולא יכלה, אבל מאז יש לי כאבים וקשה לי לעמוד על הרגליים .. השאלה שלי יש דרך למנוע תכאב? והאם יהיה צלקת ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע חשוף מכויה-

הוספת תגובה

• עוד משהו-

נינה
    10/05/2013

כמובן שהמקום חבוש ואני מורחת סבירול. ולוקחת אנטיביוטיקה רוליד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לפצע-

נינה
    11/05/2013

רוב הרגליים שלי עכשיו מתחילות להתקלף ורואים עור ורוד... האם יגדל עור חדש באותו גוון של העור? האם זה התהליך אחרי כוויה שהעור מתקלף ורואים שכבת עור בצבע ורוד? תודה מראש על התשובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לפצע-

נינה
    11/05/2013

רוב הרגליים שלי עכשיו מתחילות להתקלף ורואים עור ורוד... האם יגדל עור חדש באותו גוון של העור? האם זה התהליך אחרי כוויה שהעור מתקלף ורואים שכבת עור בצבע ורוד? תודה מראש על התשובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו