פריחה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור
    אא
    17/05/2013

בשבוע האחרון (והולך ומחמיר) הופיעה לי פריחה/ פצעונים בעור החזה, מתחת לצוואר והגב העליון. אני בת 28, נוטלת גלולות באופן קבוע . אני אלרגית לכמה פריחות אבל לא בתקופה הזאת של השנה וזה בדר"כ לא מתבטא בעור ולעולם לא היו לי פצעונים באזורים האלה של הגוף...
    לצערי בשביל תור לרופא עור עליי להמתין חודש ומכיוון שזה באזורים חשופים של העור זה מאוד לא נעים ולא אסטתי. אני לא יודעת אם להתייחס לזה כאל פצעונים או כאל אלרגיה אשמח מאוד להמלצה לטיפול. תודה

*מצורפת תמונה של חלק בעור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בעור

הוספת תגובה

• פריחה בעור - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    17/05/2013

הי
    לא מצליחה לאבחן במדוייק לפי התמונה. ייתכן ומדובר בדלקת בזקיקי השיערה. ממליצה לנסות למצוא תור מוקדם יותר לרופא עור ובינתיים ניתן להשתמש בקרם בשם פוליקוטן לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בעור

אא
    17/05/2013

תודה על התגובה
    הנקודות האדומות התפשטו בינתיים גם לכל אזור הגב, הידיים והרגליים, כתבתי פצעונים אבל זה בין פצעונים לשלפוחיות קטנות אדומות. האם משחת "בטאקורטן" דומה לפוליקוטן ? (כי אותה יש לי בבית) והאם זה לא פריחה?

מצרפת תמונה יותר עדכנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה

אא
    17/05/2013

ובגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו