מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בעוראא17/05/2013
בשבוע האחרון (והולך ומחמיר) הופיעה לי פריחה/ פצעונים בעור החזה, מתחת לצוואר והגב העליון. אני בת 28, נוטלת גלולות באופן קבוע . אני אלרגית לכמה פריחות אבל לא בתקופה הזאת של השנה וזה בדר"כ לא מתבטא בעור ולעולם לא היו לי פצעונים באזורים האלה של הגוף...
לצערי בשביל תור לרופא עור עליי להמתין חודש ומכיוון שזה באזורים חשופים של העור זה מאוד לא נעים ולא אסטתי. אני לא יודעת אם להתייחס לזה כאל פצעונים או כאל אלרגיה אשמח מאוד להמלצה לטיפול. תודה
*מצורפת תמונה של חלק בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעור - תגובה
ד''ר להבית אקרמן17/05/2013הי
לא מצליחה לאבחן במדוייק לפי התמונה. ייתכן ומדובר בדלקת בזקיקי השיערה. ממליצה לנסות למצוא תור מוקדם יותר לרופא עור ובינתיים ניתן להשתמש בקרם בשם פוליקוטן לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בעור
אא17/05/2013תודה על התגובה
הנקודות האדומות התפשטו בינתיים גם לכל אזור הגב, הידיים והרגליים, כתבתי פצעונים אבל זה בין פצעונים לשלפוחיות קטנות אדומות. האם משחת "בטאקורטן" דומה לפוליקוטן ? (כי אותה יש לי בבית) והאם זה לא פריחה?
מצרפת תמונה יותר עדכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה
אא17/05/2013ובגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)