מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבש ויבלות שורשיות בכפות הרגלייאיש אחד21/05/2013
שלום,
אני בן 44 ונוהג לעשות ספורט ורוה היום נועל נעליים סגורות.
יש לי עור קשה בכפות הרגליים וכן יבלות שורשיות בחלק מהאצבעות.
ניסיתי למרוח סוגים שונים של קרם לחות (לרבות הכוללים חמאת שיאה)
וכן קרם שקיבלתי עם מרשם (והיה יעיל מאוד ליובש קשה במרפקים).
כלום לא עוזר ואני כל מספר ימים מסיר את העור היבש במגרדת.
שאלותי: האם יש קרם יעיל כלשהו? האם יש טיפול שיכול להיות יעיל
לזמן רב או שבכלל יעלים את התופעה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסית את כפתן של מורז?
שירלי23/05/2013הוא אמנם בלי מרשם (הוא טבעי) אבל נחשב לקרם טיפולי ומאוד יעיל (יש הרבה מחקרים נטולי אינטרס באינטרנט שמוכיחים את זה - תחפש קצת ותראה). אני הגעתי אליו בעקבות המלצה של רופאת העור שלי אחרי שהתמודדתי עם פטריה בכף הרגל שלא עברה במשך הרבה מאוד זמן. תרגיש טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש ויבלות שורשיות בכפות הרגליי - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר24/05/2013זו אחת הבעיות העקשניות ולא תמיד יש פיתרון. תצטרך לנסות קרמים שונים כגון פלקסיטול לכף הרגל, או אחרים שהרוקח יציע לך. כדאי שתיבדק אצל כירופוד (מטפל מדופלם פרה-רפואי לכף הרגל) ותקבל עיצות ואולי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)